Jännittävien alkupäivien jälkeen pentulan arki on muodostunut todella helpoksi. Tehtävänä on lähinnä hoitaa emä hyvin, punnita pennut päivittäin ja ihailla loputtomasti niiden nukkumista. Pennut ovat tyytyväisiä ja kasvavat niin, että välillä jo lukemat hirvittää. Ja Retku-äippä kapenee silmissä. Osaksi toki karvan pudotuksen myötä, mutta kyllä ne pennut imevät mehut siitä aika totaalisesti. Kertasyötöllä pennut imevät itsensä niin täyteen, että pyörtyä pötkähtävä voipuneina nukkumaan ja nukkuvat useita tunteja putkeen. Retku on jo pitkiä aikoja pentulan ulkopuolella, ovi on auki ja se saa vapaasti kulkea koko talossa. Välillä se nukkuu akan sängyssä pentulan vieressä ja välillä seurustelee muiden kanssa olkkarin puolella.

Kelvoton "kasvattaja" nukkui viimeyön olkkarin vuodesohvalla. Sitä kun on vanhemiten tullut niin herkkäuniseksi, että havahtuu jokaiseen inahdukseen. Ja kun metrin päässä nukkuu 8 pientä borderivauvaa, niin niitä univinkaisuja ja paikanhakukitinää riittää... Niimpä siirryttiin retkimajoitukseen ja makkari pysyy pentulana. Ovi on auki ja äänet kuuluvat olkkariinkin asti, mutta vain isommat rääkäisyt herättävät. Olipa ruhtinaallista nukkua viime yönä jopa 4 h yhteen putkeen. Työt alkaa huomenna ja pakko olla vähän virkeämpänä. Siihen ei 1-1½ h yhtäjaksoisilla unilla päästä.

Pennuilta on tänään leikattu kynnet ensimmäisen kerran. Ne oli tosi terävät ja pitkät. Tavallisella ihmisten leikkurilla lyhennettiin ja se sujui syönnin jälkeen oikein helposti. Nukkuva pentu syliin ja tarkassa valossa kynnet lyhemmäksi. Ja tämä 144 kertaa... Sinttu kakkas akan syliin, joten seuraavat pääsivätkin syliin sitten pyyhkeen päällä.

Messarissa kisattiin tänään V-07 näyttelyssä ja mukavina tulosuutisina tuli Rommi-pojan (Kaeleon In The Limelight) menestys. Junnu oli ROP ja sai SERTin sekä molemmat tittelit eli V-07 ja JV-07. Rommi on vähän kuin akan "kummipoika", kun se lensi maaliskuussa Cruftsista tulijaisina akan matkassa Suomeen. Hurmaava poika kerrassaan. Nastan jälkikasvusta kehässä olivat veljekset Otto ja Laku, joille molemmille punainen nauha.