Alkaa olla äippäkoiran elo tukalaa kahdeksen hirmuliskon yksinhuoltajana. Nää kakarat on kerrassaan hurjia ja Retku on syöttöjen alussa jo ihan pulassa. Pentulaatikkoon meno aiheuttaa sellaisen säpinän, että Retku ei ehdi paikkaa valita eikä maate laittaa, kun pennut on jo kimpussa. Nyt asiassa on vähän avustettava, jotta emä ehtii kyljelleen ja sitten vasta maitokauppa avataan. Onneksi maitoa tulee niin hyvin, että syöttöjen välit venyvät jo 3-4 tuntiin.

Sitten kun syönti lähtee käyntiin, Retku makaa ihan rentona paikallaan ja antaa kaikkien imeä itsensä täyteen. Ja sen päälle putsaa sitten peput. Akka on avustanut tuossa putsauksessa kans, sillä yleensä pennut kakkaavat samalla kun syövät. Ja Retku ei voi samaan aikaan syöttää ja putsata, sillä muuten kaikki kahdeksan eivät mahdu nisälle. On vaan maattava rauhassa kyljellään. Tosi ahdasta on.

Sen uskallan sanoa, että varmasti näitä riiviöitä ei Retku suostu imettämään luovutukseen asti. On sen verran määrätietoista ja raisua porukkaa.

Nyt kaikilla pennuilla on jo silmät auki ja ruuan päälle harjoitellaan kävelyä ja sosiaalisia taitoja. Ensimmäiset leikkien merkit nähtävissä ja kävelykin sujuu jo kaikilta mukavasti. Nopsa on nimensä mukaisesti kunnostautunut liikunnassa. Metri kävelyä menee jo heittämällä ilman kaatumisia. Montaa päivää ei mene, kun ensimmäinen tulee pentulaatikosta ulos omin voimin.

Oulussa nyt mukava pikkupakkanen ja sentti lunta maassa. Käytiin päivällä koirien kanssa pitkä lenkki metsässä. Retkulla on mahaläpällinen takki päällä, että maitokauppa ei palellu. Reippaasti liikkui koko porukka. Retkulla ei ole vuotoa enää juuri lainkaan ja viimeinen antibiootti menee tänään.

Tässä kuvia tältä päivältä.

1136833.jpg
Hirmuliskot hyökkää maitobaariin.

1136836.jpg
Kävelyharjoituksia.

1136838.jpg
Tupla, Krisse, Nopsa ja Rellu.

1136839.jpg
Rötkö, Sinttu, Airi ja Muusa.

1136841.jpg
Takaa Muusa, Tupla, Rötkö, Airi ja Sinttu.