Kennelliitosta tuli tänään Retkun omistajatodistus. Eli akka on nyt virallisesti kolme koiran omistaja, toki Pumpulin omistuspaperit on ulkoistettu tietyistä syistä pikkusiskolle.

Tehty blogin reunaan keikkakalenteri tulevan vuoden menoista. Jos noilla kisamäärillä ei tule agin SM/karsintanollat kasaan, niin taidetaan vaihtaa laji kuviokelluntaan. Neljä nollaa pitäs vielä saada ja se tuplanolla. Paimennuskisakausi riippuu täysin siitä, miten päästään kesän alussa treenaamaan, viime vuonna pellot oli niin pitkään märät, että alkukausi meni haaveillessa.

Fanipostiin on tullut kyselyä, että miltä äippäkoira näyttää näin pentujen jälkeen? Lupaan tässä joku päivä valosan aikaan räpsätä pikkurouvasta kuvan. Lenkillä kuvaaminen on turhaa, kun kulkee vielä visusti mahaläpällinen loimi päällä. Yllättävän hyvältä se näyttää! Minun silmään se on aina kauneimmillaan pienessä turkissa. Ei ole totaalikalju eikä näytä harjanvarrelta, kuten Nasta aina teki pentujen jälkeen... Ruoka on vielä kevyellä eli normi ylläpitoannostuksella. Ostin eilen 3 kg pussin Purinan lohiruokaa, joka on tuhtia ja rasvasta. Laitetaan sitä varovasti normiruuan lisäksi. Ja varovasti nostetaan painoa kohti normaali mittoja, mieluiten lihasten muodossa.