Tiistaina tukka tuubilla hallille. Olin kotona työreissulta klo 18.55, autolla oven eteen, vaatteet vaihtoon ja koirat kyytiin. Ajo 30 km hallille, jossa oltiin klo 19.30. Verryttelylenkki ja treenit alkoi klo 19.45. Tiukoille meni...

Anna oli tehnyt mukavan virtaavan radan, joka tutustumisessa vaikutti pelottavan helpolta. No eihän se sitten onnistunut. Retku ei irronnut putkiin kunnolla ja vasemman puolen 90 asteen aloitus kepeille ei onnistunut millään, kun oikealla puolella oli putki houkuttimena ihan vieressä. Jos jätti tilaa, niin meni 2-3 väliin (vasemmalta!) ja jos teki tiukan käsissä viennin pujottelun alkuun koira oikealla, niin meni oikealle putkeen. Tätä hinkattiin miljoona kertaa. Paremmin onnistui "sylikäännöksellä" niin, että koira oli vasemmalla ja näki kepit koko ajan. Tiukasti vaan piti pitää hallussa, että sain vietyä sen keppien "taakse" aloittamaan.

Putkien irtoamisessa lukee mun vartaloa nyt niin paljon, että lähtee liikkeen mukaan eikä kuuntele putki-käskyä. Puomilla ehdin niin hyvin ohi, että piti putken viennillä hidastaa ja jäädä taaemmaksi. Takaa lähtettäen parempi, jos vei liian edestä ja ajatteli jo sijoittumista putken jälkeiselle hypylle, niin ei irronnut putkeen.

Puomi on nyt tosi hyvä. Nopea, varma ja paineeton. Tulee hyvin laukalla alas asti ja stoppi on nopea ja tarkka. Tämä me osataan. A:ta mentiin vain yksittäisenä ja naksulla palkka. Naksu + rukkanen suuhun. Kontaktilla en uskalla heitää rukkista, kun lähtee niin sähäkästi. Haluan pitää kontaktilta poistumiset hallittuna.

Kaikilla muillakin meni rata hinkkaamiseksi, joten ei keretty muuta. Tein lopuksi vielä pujottelun aloituksen kahden hypyn kautta. Kaksi kertaa ja hyvä onnistuminen molemmilla kerroilla. Kyllä se osaa, kun malttaa vain viedä oikein.