Talven viimeiset agitreenit hallissa. Viikonloppuna esteet siirtyy Haukkikselle. Me ollaan pidetty Retkun kanssa reilun viikon agitauko edellisten kisojen jälkeen ja sen kyllä huomas. Retku oli innoissaan ja kävi kuumana, irtoili ihan ihme paikoissa ja jopa okserille :-) Olipahan mukavaa! Se iloinen loiste oli taas silmissä ja menohaluja piisas. Ja kuviot onnistuivat yllättävän hyvin.

Tehtiin Ojanperä-tyylistä pyöritysrataa. Välissä vauhikasta suoraa ja sitten 8-kieputuksia muutamilla hypyillä. Retku hyppäs hienosti ja rimat pysyivät loistavasti ylhäällä, vaikeista kulmista huolimatta. Ja reilusti sai vedättää ja kääntää jo riman päällä. A meni hyvin, mutta keinu meinas olla alkuun vähän turhan liukas. Tultiin kaarteesta ja jatkettiin kaartaen, joten keinulla piti oikeesti tehdä töitä, että siinä pysyi. Ja okserin kanssa ei ollut mitään ongelmaa, se meni ilmavasti sekä alku- että loppukaarteessa. Hyppyjen takaakierrot ja välistävedot onnistuivat ja sylikäännöksellä pyörähti erinomaisesti.

Saatiin touko-kesäkuulle paikka Aaltosen Mikon 3-luokan valmennusryhmästä. Treenit alkaa viikolla 19 ja jatkuu SM:iin asti kerran viikossa. Tämä treeni tulee kyllä tarpeen etenkin akalle. Mikolla on ollut tapana kirittää akka uskomattomiin suorituksiin.

Ensi viikolla ei ole treenejä, joten mennään varmaan ti:na KASsin epävirallisiin treenaamaan ja sitten vapun jälkeen viikonloppuna KASsin kisat Pateniemessä ulkokentällä. Oli onneksi tullut tuomarin muutos sinne, tuomarina Eija Berglund.

PS. Jos kelit sallii, niin avaamme paimennuskauden jo tulevana viikonloppuna. Ihanaa! On tätä odotettukin taas koko talvi.