KASsin kisat jatkuivat tänään Patelassa. Aurinko paistoi taas lämpimästi ja kenttä oli kivasti kuivunut eilisestä. Starttia kohden keli kylmeni ja pilviä kerääntyi taivalle. Meinas tulla kesäkamoissa odotellessa vilu.

Ekalla radalla päätin tehdä tarkat kontaktit eilisen liukkaan puomin sijaan. Sössin itse jo alussa, kun tein A:lle alas valssin ja siitä sylikäännöksellä pujotteluun vienti jäi lyheksi ja Retku aloitti väärin. Siitä vitonen. Matka jatkui ja puomi tehtiin kahteen kertaa erittäin huolellisesti, pääsin jopa kehumaan koiraa kontaktilla. Päädyssä hyppyjen välistä vedossa olin auttamattoman myöhässä, koira tuli kyllä takaspäin, mutta ei tarpeeksi ja hyppäs hypyn väärästä suunnasta -> hyl. Tehtiin rata tarkasti loppuun.

Toiselle radalle tsemppasin ja päätin taas tarkat kontaktit. Puomi mentiin taas kahdesti. Alku meni tosi hyvin, puomille eteen valssi ja käännös takaisin päin. Kontakti tuli tehtyä, mutta koira jäi kovin ylös ja osui vain täpärästi. Sitten takaakierto - välistäveto hypyille hitaasti pakkovalssilla varmistaen. Kahden seuraavan hypyn aikana liikuin reilummin ja ehdin eteen valssaamaan. Toinen puomi oli tosi makee, lähetin koiran putkeen ja juoksin valmiiksi alakontaktille. Retku suoritti puomin alusta täysin itsenäisesti ja kontakti oli tosi hyvä. Tarkasti vielä loppuun ja jotenkin selkärangasta tuli ihan suunnittelematon valssi A:n eteen. Puhtaasti maaliin, aika hitaasti ja varmistellen kyllä. Nollarata ja sija 3/29. Tämä oli nyt meidän 7. SM-nolla. Neljä kisapäivää on vielä tuplaa mahdollisuus tavoitella.

Tässä muutama kuva tämän päivän radoilta:

1526765.jpg
(c) Juha Lehtikangas

1526766.jpg
Katso kenguru loikkaa...
(c) Juha Lehtikangas