Sunnuntaina kisat jatkui Pateniemessä. Eka rata oli melkoinen pyöritys. Alkuun mentiin 9 estettä vasemmalle pyöritellen yhdessä nurkassa ja sitten kirmailtiin pari suorempaa kuviota ja loppusuoralla puomi vielä kovasta vauhdista. Retku meni TOSI hyvin! A kahdesti tosi varmasti ja nopeasti, hyvin pysyi käännöksissä raiteillaan. Keinulla ihan kummallista epäröintiä. Meillä kun on opeteltu suorittamaan keinu juoksemalla suoraan päähän asti, niin nyt Eepu toppas ennen kippauskohtaa ja jäi siihen yksin empimään, kun akka normitapaan vedätti kontaktille asti. Niimpä me saatiin vitska keinulta :-( Ilmeisesti tämä mattokeinu ei sitten olekkaan koiralle mieluisa, vaikka se perin kivalta näyttääkin. Muuten rata oli tosi hyvä ja hallittu. Loppusuoran puomikin tehtiin ihan näytöstyyliin. Hyvä stoppi kontaktille kevyellä käskytyksellä ja akka jatko juoksua viimeiselle hypylle. Hitsi mää tykkään tuosta koirasta!

Toinen rata oli ei niin virtaava. Paljon kääntöjä ja palautushyppyjä ja takaakiertoja. Me saatiin 2. rima alas, kun akka lähti kiilaamaan pakkovalssia kolmosen eteen. Sitten jatketiin hyvä ja rymikäs pätkä puomille asti, josta piti palata takaspäin U-putken kauempaan päähän. Ja tähän akka teki onnistuneen "Nevatuksen" eli pyllisti sopivasti "vähän sinnepäin" eli koira irtos putken vieressä olleelle hypylle... Peilistä löytyy taas syyllinen. Jatkettiin rata loppuun ja takaakiertokin onnistui hyvin samoin ihan pimeässä kulmassa ollut S-putki löytyi ilman ongelmia. Hyvä Eepu. Kyllä ne nollat sieltä tulee.

Agivaliokelloon tulee vuosi ja yksi päivä 2.9.2008. Tavoitteena olisi saada Retkusta agivalio vielä tämän vuoden puolella.