Mikon treeneissä tehtiin piirinmestaruuksia enteillen A.Saviojan rataa. Alussa rinnakkaisilla hypyillä S-kiemuraa. Nämä on meille helpoja, Retku menee työntämällä tosi hyvin. Keinu oli tänään aivan superhyvä! Ei uskos, että sunnuntainan koira jumitti keinulle. Nyt mentiin taas ihan täyttä laukkaa päähän asti ja siitä nopeasti alas ja pois keinulta. Vedättää kärsi, eikä koira yhtään epäröinyt.

Välistä veto vauhtihypyillä onnistui, kun tarpeeksi hinkattiin. Akalla oli ajoitus hukassa ja aika voimakkaasti sai koiran ottaa haltuun, että tuli varmasti välistä. Päädyn juoksukaarteessa piti juoksuvauhtia vähän himmata, että ei joutunut U-putkelle hiljentämään. Tähän Retku reagoi nimittäin tosi helposti. Sitten ennen keppejä hyppysyherössä tosi onnistuneet valssit ja persjätöt! Akka alkaa oppia uusia temppuja :-)

Päätyputki ja A hienosti, sitten kaksi hyppyä vinossa linjassa, joiden jälkeen Retku irtos noin 8 m päässä olleelle puomille :O, kun ois pitänyt kääntyä putkeen. Sinne se vaan paineli, eikä peräänsä katellut... Korjauskuviossa sitten tiukempi käskytys, hyvin suoraan putkeen ja aivan unelma-aloitus kepeille oikeasta avokulmasta. Eipä ole ennen osannut näin hyvin, ilman apuja! Hyvä Eepu.

Kyllä nämä Mikon treenit on aina sellaisia, että palaa maanpinnalle kummasti. Ei sieltä kukaan saa ekalla kerralla nollaa tehtyä. Meillä oli nyt kyllä tuossa jälkimmäisessä pätkässä lähellä, mutta hitsin puomi houkutti. Tehokkaat treenit, kiitos taas Mikko!