Piti tuon siilin murhan jälkeen kaivelle arkiston kätköistä Eepun "tuhoja". Voisi melkeen vetää sellaisen johtopäätöksen, että mulla on hyvin merkkitietoinen bordercollie. Mitäs suurista linjoista, tämä tyttö on kiinnostunut pienistä yksityiskohdista, kuten siilin jaloista, nallen nenistä ja erinäköisten tarvikkeiden merkeistä...

Pienelle punaiselle koiralle ostettiin aikanaan komea koiranpeti. Sen etureunassa oli nahkainen soikea merkki. Merkkitietoinen pentu söi vain sen merkin (no ihan vähän lipsahti petiäkin, mutta kun piti varmistaa sen merkin irtoaminen). Muuten peti on saanut olla rauhassa viimeiset 4v.

Sisustusintoinen akka osti Marimekon tabletit kahvipöydän koristukseksi. Pahus vaan, että yhtä merkkitietoista bc:tä ne Marimekon merkit ärsytti. Hupsista, tuli syötytä vähän reilummin... mutta merkki on poissa.

Pesumerkintöjä tuli kans vähän karsia...

Muutama sohvatyyny on kans menettänyt merkkinsä. Ja pesumerkkinsä. Ja vähän on kulmiakin pyöristetty. Mutta kaikki isot jutut on meillä saanut olla rauhassa. Pitäähän jokaisella olla joku oma erikoisala? Siinä missä Källi keksittyi kukkatarhan (ikkunalaudalta...) harventamiseen pentuaikana, on Retkun tuhot olleet _pieniä_ :-)