Vähän on raahannut perässä taas tämä blogi, kun hommia on ollut niin yllin kyllin, että iltaisin ei ole enää jaksanut istua koneella yhtään ylimääräistä. Treenattua ja kisattu ollaan kuitenkin ahkerasti. Ja hirmuliskoilla on kaikilla kaikki hyvin.

Nasu on ilmotettu ja maksettu (hurjat 1,60 eur/näytelmä) Kemiin ja kahteen Oulun näyttelyyn. Mennään, jos ei ole muuta tekemistä :-)

Paimennuskesä alkaa lauantaina ja jos luvattu helle tulee viikonloppuna, niin taidamme avata myös uimakauden. Ohjelmassa myös Sannin ja Erikan kenttäkisat Kuivasjärvellä.

Agilityn SM-kisoihin on aikaa reilut 2 viikkoa. Loppuaika viimeistellään virettä ja pidetään yllä osaamista. Kisastartteja ei enää ole ennen SM:iä, tuntumaa kisa-alustaan otetaan perjantain (12.6) lämmittelykisoissa.

Lehtikankaan Juha otti Retkusta kuvia Haukkiksella viime torstaina. Jälkikäteen harmittaa, että koira on harjaamaton ja trimmaamaton kuvissa, mutta vitsi se on kaunis! Etenkin kolmas seisomiskuva on loistavasti onnistunut. Vitsi, jos se joskus näyttelykehässä seisos noin kauniisti... Kuvia voi ihailla täällä.

Viikonloppuna otan urakaksi kotisivujen päivityksen. Varmaan joutaa jo vaihtaa joulukuvan pois etusivulta...