Siskokset retkellä eli koko sisarkolmikko matkasi Nastan kanssa Kemiin kaikkien rotujen näyttelyyn. Blondit jäivät Pyryn kaveriksi Sarmolaan päivähoitoon. Olipa muorilla A-luokan reissu, kun rapsuttelijoita oli yllin kyllin. Iso kehä ja ihanalla nurmella, joten kelpas juoksennella. Bortsuilla tuomarina uusi tuttavuus Pirjo Aaltonen, joka oli selvästi liiketuomari. Juoksutti paljon, sekä yksilöarvostelussa että ryhmänä. Ja sehän sopi meille.

Nasu oli mukavan rauhallinen. Ehkä se 12v. jo malttaa juosta narussa vetämättä?

"Erittäin kaunis, hienossa kunnossa esitetty 12v. veteraaninarttu. Hyvä narttumainen pää. Täyteläinen kuono-osa (:-O). Erittäin hyvä runko. Hyvin kulmautuneet raajat. Liikkuu erinomaisesti ja tyypillisesti pitkällä askeleella pää alhaalla. Karvapeite hieman ohutta."

1247734389_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tällä arvostelulla irtosi vaaleanpunainen ruusuke ja PN kehässä Nasu nostettiin junnunartun ohi voittajaksi. Ja ROP-kehässä Nasta voitti urosten voittajan eli Teijan komean Totin. Tämä oli Nastan ensimmäinen ROP voitto koskaan. Ja tietty samalla tuli myös ROP-veteraaniruusuke.

Me akkalauma hurautettiin sitten välissä Haaparantaan shoppailemaan ja ryhmäkehiä jouduttiin sitten odottamaan toista tuntia vesisateessa. Aaltonen otti itse 1-ryhmän ja veteraanit arvosteli Paavo Mattilan. Nasulle ei menestystä, mutta hienosti esiintyi muori myös isossa kehässä.

Lisään kehäkuvia Kemistä Saara Kangasniemen albumissa. Selaa tästä kuvasta eteenpäin.