Ei pelitä nettikamera läppärissä kunnolla. Vanha kone hyytyy niin, että välillä ei hiirikään toimi ja prosessori huutaa punaisella 100% tehoja. Ja kun tänään vielä alko nettiyhteyskin pätkiä, niin laitoin pillit pussiin. Työt pitää saada tehtyä (teen etätöitä), joten kun nettikamera alkaa viemään liikaa kaistaa nettiyhteydestä, niin ei auta kuin lopettaa kameran käyttö. Sori vaan addiktit, lupaan kuvia blogiin ja myöhemmässä vaiheessa sitten myös videomatskua.

1262107607_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Retku kertoi tänään hyvin selkeästi sen, että hänelle tuntemattomilla ihmisillä ei ole vielä asiaa kylään. Nythän meillä on käynyt vain Retkulle ennestään tuttuja ihmisiä pentuja ihailemassa ja sylittelyjäkin on tehty vain, mikäli ne Retkusta on ollut ok. Tänään kylässä kävin Retkun Supo-siskon Outi-emäntä ja Outi sai vanhana tuttuna lämpimän vastaanoton. Mutta kun Outin veli sitten tuli hakemaan Outin kotimatkalle, niin Ollipa ei ollutkaan tervetullut pentulaan. Ulkoovella jo nousi mahoton äläkkä ja sitten pentulan ovella Retku ilmoitti Ollille, että pennut on hänen ja vierailu on nyt päättynyt. Ja tottakai me toteltiin, tämä on äidin vaisto ja se kuuluu tässä vaiheessa täysin asiaan. Retkun ehdoilla edetään ja annetaan hänelle täysi hoitorauha pentujen suhteen.

Eilen vasta lisäsin Retkulle neljännen ruokintakerran. Tähän mennessä se on syönyt 2½ dl nappula-annoksen klo 8, 14 ja 20 sekä nukkumaanmenoaikaan puolikkaan Royal Canin -tehotiivistepussin. Nyt ruokaa tulee 2½ dl klo 8, 13, 18 ja 23 (eli iltavelli jää pois). Ja lisukkeeksi vaihdellen jauhelihaa, öljyä, raejuustoa ja kermaviiliä.