Tasan 8 viikkoa pentujen syntymästä oli Mega-Paulan vuoro viimeisenä lennähtää kotipesästä maailmalle. Samalla päättyi meidän joulukuussa alkanut pentutalvi 09-10 ja nyt on aika siirtyä tavalliseen arkeen oman lauman kanssa. Willa on jo asettunut omaan kotiinsa Kaarinaan ja maitokauppakin saatiin kiinni pienellä lääkinnällisellä avustuksella.

Vahvaluonteinen (pentutesti 62 p.) Mega-Paula saa Johanna-emännän ja koirakaveriksi Panda-islantilaisen. Pentu tottelee nimeä Kinna ja Äänekosken suunnalla on tarkoitus harrastaa monipuolisesti erilaisia koiralajeja.

Onnea matkaan Johanna - ja älä anna periksi!

1272445051_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Johanna ja Kinna.

Tässä vaiheessa on myös kiitosten aika. Tuhannet kiitokset Satu Willan jalostuslainasta ja siitä luottamuksesta, että raskit antaa koirasi kahdeksi kuukaudeksi tänne kauas pohjoiseen. Voisin sanoa, että otetaan uusiksi, mutta se ei taida enää onnistua :) Willa ON ihana, se on saanut ison ystäväjoukon täältä Oulusta. Kiitokset myös Pixi-iskän omistaja Elinalle sekä Piikkiön Parittajille eli Outille & Kimmolle. Ja meidän kotijoukoille, äitille etenkin kiitos kaikesta avusta. Ilman teidän panostusta tästä hommasta ei olisi tullut mitään.

Nyt minä keskityn omiin koiriin. Hirmun pohjatyöhön, Retkun treenaamiseen ja Nasun leppoisiin eläkepäiviin. Ja annan tarpeen mukaan kaiken tukeni pentujen omistajille. Ensimmäiset pentutreffit Retku ja Willan pentujen kanssa pidämme la 31.7.2010 Helsingin Tuomarinkylässä erkkarin yhteydessä.

Olkaa reippaita pennut maailmalla ja pidetään yhteyttä!