Antin kevään treenit päättyivät oman seuran koulukisoihin. Alueluokkien lisäksi maneesissa ratsastettiin seuraluokka Helppo C:2 2000 ja me osallistuttiin Antin kanssa siihen. Lauantaina käytiin illalla kattomassa kouluaitoja ekan kerran, ratsastuksen lopuksi käveltiin kenttä kertaalleen ympäri pitkin ohjin. Antin mielestä aidat oli täysin yhdentekevät, sehän ei esteitäkään katsele sen kummemmin.

Aamulla sitten kisoihin ja eniten hirvitti verryttely. Me kun ollaan kuitenkin harjoiteltu häiriötä tosi vähän ja lähinnä Antille tuttujen hevosten kanssa. Mutta nyt kyllä täydet pisteet nuorelle orille käytöksestä! Se oli tosi cool, ei huudellut yhtään ja keskittyi hommiin. Ja ohittaminen sekä vastaantuleminen sujui ihan ilman ongelmia. Aivan kuin vanha tekijä, vaikka hallissa oli parhaimmillaan kymmenen toisilleen vierasta hevosta, toinen ori ja monta tammaa. Verkattiin vain vartti, käytiin kaikki askellajit läpi ja sitten radalle.

Radalla sitten Antti oli pörhäkkä, mutta hyvin kuulolla. Liikkui vähän tahmeasti ja kiemurrellen verkasta pois, ja liukkaasti ja vähän kädelle painaen verkan suuntaan. Kavereita meinas olla vähän ikävä yksin radalla. Mutta kaikki tarvittavat kiemurat suoritettiin, oikeassa paikassa ja suht hallitusti. Kulmiin ratsastaminen ei nelivuotiaan kanssa vielä oikein onnistu, varsinkaan laukasta. Niimpä oikeiden teiden seuraaminen ei ollut meidän paras arvosana :) Mutta yksi 8 saatiin ravi täyskaarrosta, useampi seiska (mm. laukannostosta) ja peruutuskin tehtiin vitosen arvosta. Tuloksena 58,636% ja hyväksytty tulos.

1275383796_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Brilliantti ja akka radalla.

Ja sitten pois puunaus ja puhtaus. Kas näin.

Tästä on hyvä jatkaa syksyn treenejä. Viikon päästä Antti matkaa Tervoon kahdeksi kuukaudeksi orilaitumelle. Ja tapaa siellä myös heilansa Liinun tositarkoituksella.