Käytiin Hirmun kanssa yli kuukauden tauon jälkeen agiesteille. Se kanssa on tehty pikkujuttuja maalis-huhtikuussa hallilla, mutta tässä välissä oli nyt taukoa ja ekaa kertaa käytiin nyt Haukkiksessa esteillä.

Pokkana rakensin kolmen hypyn (rimat 10 cm) suoran ja sen loppuun laitoin U-putken. Ekana mentiin putkea molemmista suunnista ja sitten yksittäistä hyppyä. Jotain on tauon aikana loksahtanut paikalleen, nyt Hirmu imi hypylle ja luki "rataa" eteenpäin. Hallissa se oli kovasti kiinni minussa ja lähti helposti siivekkeiden kiertoon minun liikkeen matkassa.

Sitten otettiin lähdössä pysymistä kahden hypyn takaa ja kun vihdoin annoin sille luvan tulla hypyt, niin meni suorilta kolme peräkkäin ja sujahti putkeen. Olipa se nyt taitava! Ja toisessa yrityksessä pylly ei millään tahtonut pysyä kentässä, kun ne esteet oli niin kivoja, että sinne ois pitänyt päästä heti ja lujaa. Hassu koira. Sain kuitenkin lähdön onnistumaan ja tehtiin 3 hyppyä, U-putki ja samat 3 hyppyä takas. Eli tuli samantien treenattua suoran ohjaus sekä oikealta että vasemmalta.

Lopuksi vielä käytiin syömässä namia puomin kontaktilla. Ja kun koira on jo niin kasvanut, että sen nostaminen (kipeällä selällä) ei ollut ihan helppoa, niin annoin mennä koko puomin. Nameja kontaktille ja naksulla palkkaus. Oli suorilta vapaana ja malttoi ja keskittyi hyvin. Hirmuhan on pienestä pitäen ollut mahdoton kiipelemään ja sillä on hyvä tasapaino ja kehon hallinta. Joten puomi oli sille todella helppo.

Kova palo jäi päälle. Annetaan asioiden taas hautua, tässä iässä ei tämän kummempaa treeniä tarvi.