Agiryhmän treenit jatkui kuukauden joulutauon jälkeen. Otettiin vapaata verkkaa hallissa aluksi ja Hirmu meni oikeinkin mukavasti. Vähän nihkeä lähdöissä, joten otin niitä lentävänä. Tehtiin A pari kertaan namilla ja naksulla sekä puomia yksittäisenä samaan tapaan + helppoa hyppykuviota.

Sitten kun ohjattu 14 esteen ratatreeni alkoi, tein kujapujottelua Hirmun kanssa. Rupes tässä jo paineistumaan ja herkistelemään taas. Ei tahtonut tulla lähtöön, eikä jäädä sinne. Kujan tuli tosi matalana ja varovasti. Saatiin kuitenkin toistoja ja onnistumisia. Kujan leveys lopussa noin 5 cm ja pientä kulmaakin jo haki vasemmalta aloitukseen.

Omalla ratavuorolla rupes U-putkella tökkimään. Ei irtoa, ei hae putkea ja sitten kun menee sinne kävelyvauhtia, niin jää putkeen lymyämään. Hypyt ja kuviot meni hyvin. Sitten takaosassa oli A, jonka alla S-mutkaputki. Eka piti mennä putkeen ja sitten hypyn kautta palata A:lle. Tässä kohtaa millään ohjauksella en saanut Hirmua pois A:lta. Ei vaikka vauhdin otti ihan pois ja kädessä pitäen vei putken suulle. Joka kerta kiipes A:lle vaan. Ja sitten kun huomas, että akka ei tästä tempusta tykännyt, niin jäi keikkumaan A:n harjalle eikä tullut alas sieltä. Pakkohan se oli nostaa sieltä pois, kun ei kutsumalla, kehumalla eikä käskemällä inhtanut mihinkään.

Sama kaava taas toistui. Tulee virhe. Akka reagoi siihen. Koira huomaa tehneensä väärin. Menee lukkoon. Lakkaa yrittämästä. Rauhoittelee. Huoh.

Periksi ei annettu, saatiin pätkä onnistumaan ja tehtiin sama vielä uudelleen. Vauhti on ihan olematon ja meidän välit on ihan solmussa. Hirmu tahtoo syliin ja nuolee naaman, mutta silti varoo tulemasta ohjauksessa lähelle. Sitten kun menee pätkiä (suoria, virtaavia) ihan ok, mutta yhtään ei kärsi ohjata eikä kääntää. Voihan mamman mussukka.

Tauko väliin ja ihan lopuksi otettiin loppusuoraa hyppy - suora putki - 2 x hyppy rallatellen. Ei ollut erityisen vapautunut, mutta saatiin kuitenkin onnistumaan ja palkat rukasella leikkien. Nyt jumittelu ei ollut niin paha, kuin viikko sitten, mutta eihän tuo ole lähelläkään normaali. Vire laskee ja sitä ei saa oikein millään ylös. Herkkis mikä herkkis. Katotaan nyt ensi viikon treenit, että joskos käytäs vaan verkkarallatukset ja sitten lenkin kautta kotiin. En halua, että tämä mielentila jää defaultiksi hallilla. Jotenkin se on nyt saatava nollattua.