Mahtava aurinkoinen päivä Pateniemen tekonurmella! OKK:n kisat pidettiin poikkeuksellisesti kaupungin kumirouhetäytteisellä tekonurmella Pateniemessä kahdella rinnakkaisella kentällä ja Retku kirmas kolmen startin verran.

Eka rata oli britti Lee Gibsonin hyppyrata ja ansaputkeen sujahti aika moni hyllyttänyt. Meillä se kohta meni hyvin, Retku kun rakastaa keppejä enemmän, kuin putkia. Mutta pujottelun jälkeinen elämä oli kyllä kaikkea muuta, kuin harkittua ja suunniteltua. Pieniä pelastuksia, mutta koirat toimi hyvin ja nollalla maaliin. Ja koska rata oli melkoisen kinkkinen, nollia tuli vain kuusi ja meidän sija oli 3/32. Annika ja Fiia kakkosena saivat hyppy-SERTin ja Fiiasta tuli valio! Tämä oli Retkun 7. SM-nolla, mutta koska kolme niistä on hyppyradoilta, tätä ei lasketa mukaan. Mutta eipä väliä, me ei niihin kinkereihin tuloksia tavoitellakaan. Nämä taisi olla nyt kevään viimeiset kisat, seuraavan kerran Retku starttaa Juhannuksena. Kesäkuu on pyhitetty tokolle ja missikisoille.

 

Toinen rata oli Eevaliisa Pohjasen agirata ja akalla putos motivaatiorukkaset, kun ykkösrima rapsahti alas. Jätin liian kauas ja Retku lähti vähän empien, joten suoraan riman päälle. Tämän jälkeen tuli vielä virhe helpossa pujottelun aloituksessa ja akan kiljuma rima tiukassa käännöksessä. Tämän jälkeen tsemppasin ohjauksen ja vein hyvällä rytmillä maaliin asti.

 

Kolmas rata päivän päätteeksi oli Gibsonin agirata ja samalla KV kisa. Oma veto oli jo poissa, kun koko päivä oltiin notkuttu kisapaikalla. Löysäilin alussa ja ykkösen jälkeen Retku sujahti putkeen. Hylyn jälkeen ohjasin ihan hyvällä rytmillä ja koira toimi, mutta keppien alotus oli taas hankalaa. Kepit vaan on niin ihanat, että Retkun mielestä ei ole kauheasti väliä, mihin kohtaan sinne ossuuu :)

 

Oikein hyvä fiilis kisoista ja mukava oli nähdä kisapaikalla Kiukku! Se neiti on kyllä kerrassaan valloittava persoona. Meidän nuoriso sai myös hengata kisapaikalla tunnelmaa haistelemassa ja Hirmun kanssa kävin verkkaesteillä pientä hyppykuviota ottamassa myös.

Aika hiljasta sakkia oli talossa illalla, kun oltiin 9 tuntia ulkona ja käytiin neljä lenkkiä ratojen lisäksi metsässä.