Akka on parantunut sen verran, että veri veti jo treenaamaan. Hirmu on edelleen juoksuevakossa, joten Mahtin kanssa mentiin hallille tekemään pieniä kuvioita. Tämä oli viimeinen hallitreeni, perjantaina esteet siirtyy ulos ja päästään ulos kentällä treenaamaan.

Tein Mahtille lyhyen ratakuvion, jossa oli hyppyjä, rengas, kepit, U-putki ja A. Tein lähtöharjoituksia (jätin kahden hypyn taakse) sekä takaaleikkauksia keppien alkuun. Välissä käytiin ekaa kertaa keinulla, tätä Mahti ei ole tehnyt vielä koskaan. Oikein hyvin toimi keinulla, jäi pysäytyskäskyllä sopivaan paikkaan ja itse käsillä autoin keinun alas. Häntä heiluen ja rohkeasti kulki poika.

Sitten taas ratatreeniä. A oli tosi hyvä ja hypyt kans, kepeillä alotti pariin kertaan väärältä puolelta ja muutaman kerran pyrki jättämään kepit kesken 10 tai 11 kepin jälkeen. Tämä vaatii vahvistusta, joten laitoin ohjurit. Yhden alkuun ja kaksi loppuun. Ohjurit selvästi hidastaa pujotteluvauhtia. Muuten menee hyvällä vauhdilla ja rytmillä, mutta ohjureiden kohdalla vaihtaa kävelyvauhtiin.

Ulkona oli +17 astetta ja hallissa ilmeisesti lämpö päällä, joten hiki tuli. Ja selvästi tuli tehtyä liikaa. Oli niin monta juttua, mikä piti tehdä uudelleen. Ja kun mukana oli vain yksi koira, niin ei tullut tarpeeksi hengähdystaukoja välillä. Akan moka, pitää malttaa. Seuraavalla kerralla tehdään vain keppejä ja keinua, ei muuta.

Lopuksi käytiin kiertämässä Mahtin ja Retkun kanssa Haukkis. Sunnuntaina oli vielä lunta paikka paikoin, tänään pellot olivat jo sulat, mutta märät. Kumppareilla pärjäs hyvin ja koiriahan ei kosteus haittaa.