Sateinen päivä Rovaniemellä ja Iina (Willa x Pixi) oli Ritvan kanssa bc-kehässä ruotsalaisen Kurt Nilssonin arvosteltavana. Iina oli liikkunut hyvin ja sai tosi nätin arvostelun, tulos avoimessa luokassa EH4. Jälkikäteen kuultiin, että tämä oli varsinainen "hammastuomari". No, olipa hyvä saada häneltä näkemys Iina purennasta :) Kiitos taas Ritva ja Matti Iinan viemisestä. Tämä taisi olla viimeinen näyttely Iinalle tälle vuodelle. On jo pudottanut pohjavillan eikä ole enää oikein näyttelyturkissa.

Viime viikolla löytiin lukkoon myös Iinan sulhoasiat, kun Jens-herra kävi silmäpeilauksessa ja gonioskopiassa puhtain paperein. Eli loppuvuodelle suunnittelilla pentue Iina x Jens. Eli:
Muttaburra Pure New Wool (Fin Tva BH JK1 Pikkupaimenen High Voltage - C.I.B Fin & Balt & Est & Lv & Lt Mva JK2 BH Pikkupaimenen Mercy Speedster)
JK3 BH Eyewitness Cover Story (Fin Mva Elbereth River of Magic - Fin Ava & H-AVA BH Eyewitness Perfect Crime)

Yhdistelmä KoiraNetissä.

Lisätietoja yhdistelmästä myöhemmin kotisivuille ja tänne blogiin. Odotamme Iinalle juoksua syys-lokakuuksi, eli pennut syntyvät vuoden lopussa ja ovat luovutuksessa alkuvuodesta 2013.

Pentueen julkinen kuvagalleria Facebookissa *KLIK*