Virpiniemessä kisattiin eilen ja tänään. Olin ilmoittanut kolmeen starttiin molemmille päiville. Lauantaina Mahti meni kaksi rataa ja Hirmu yhden ja sunnuntaina Hirmu vuorostaan teki kaksi rataa ja Mahti vain yhden. Ja tuloksilla ei juhlittu. Hirmulle 10 vp. - 5 vp. - hylky ja Mahtille hylky - 5vp. - 15 vp. Jotenkin en yhtään osaa suunnitella kahdelle eri koiralle ja erilaiselle ohjaukselle. Kävelen radan vähän silleen kompromissina (joka ei käy hyvin kummallekaan) ja sitten radalla yritän soveltaa jotain. Isosisko oli toki apuna kenneltyttönä ja liikutti koiria verryttelyavuksi, mutta sekin tuntui häiritsevän, että oma toinen koira odotti vuoroaan kentän reunalla. Jatkossa kyllä keskityn yhteen koiraan kerrallaan.

Hirmun ongelma on tällä hetkellä kepit. Ei meinaa millään tehdä kisoissa ehjää pujottelua. Mahti taas on alkanut varastamaan lähdössä, siihen meni eka rata ihan pipariksi. Ja keinu sillä on vielä pahasti kisatilanteessa kesken. On hidas ja epävarma.

Tässäpä karut videotodisteet:

LAUANTAI

Mahtin hylkyrata, karkas lähdössä. Kun kaikki lähtee menemään päin mäntyä, niin sehän menee... KASsin rengas oli taas jätkälle vaikea.

Hirmun 15 vp. hyppyrata. Blondilla katkes ajatus kesken pujottelun.

Mahtin 5 vp. rata (kielto loppukiemuroissa hypylle) tuomarina Jarmo Jämsä. Nyt osas renkaankin :)

SUNNUNTAI, tuomarina Mika Moilanen:

Mahtin agirata 15 vp.

Hirmun agirata 5 vp. ja aikaa. Kylläpä akka ohjaakin huonosti. Kepit sentään meni rallatellen tässä.

Hirmun hylkyrata ei ole videolla. Sisko oli viemässä Mahtia autolle juuri.