Tänään on kasvattajaa hemmoteltu huikeilla näytelmätuloksilla.

Heti aamusta puhelin piippasi loistotuloksia Pöytyän kaikkien rotujen näyttelystä. Jekku (Retku x Voltti) oli voittanut urokset ja ollut lisäksi ROP. Tulos siis AVO ERI1 SA PU1 SERT ja ROP. Tuomarina rotuspesialisti Päivi Eerola. Ja tämä oli Jekun ensimmäinen SERTi. PU2 sijoituskin meni samaan perheeseen Intolle. Lämpimät onnittelut Miia ja pojat!

Pöytyällä oli kehässä myös nuori neiti Noki (Retku x Mahti), jolle ERI2 tulos erinomaisella arvostelulla. Sekä Willa 11½v. (Nasta x Niko), joka oli ROP-veteraani. Onnea Hanna Kaisa ja Satu!

Puolen päivän jälkeen tulosantia saapui Nurmeksen ryhmänäyttelystä. Tuomarina siellä oli Hanne Laine Jensen, Tanska. Willan poika Syyti (Willa x Pixi) oli siellä ollut ainut SA:n saanut koira eli Syytille AVO ERI1 SA PU1 SERT ja ROP. Ja tämän tuloksen myötä Syytin nimi kirjoitetaan jatkossa Fi Mva Muttaburra Wollen Charmer. Wau, onnea onnea Jaana ja Pasi! Ja kiitos Minnalle Syytin händläyksestä.

Iltapäivällä Pöytyällä ryhmissä Jekku oli poimittu 6 parhaan joukkoon (tuomarina Irina Poletaeva), mutta ryhmäsijoitukseen asti meno ei ollut riittänyt.

Kiitos ja kumarrus kaikille osallisille hienosta tulospäivästä. Olen itse näiden nuorten koirien kanssa painottanut, että rahoja ei kauheasti kannata tuhlata junnuluokan näytelmiin, vaan viedään koira kehään sitten, kun se on kehitykseltään valmis ja esiintyy kauniisti. Ja nämä meidän suvut ovat valmiita aikaisintaan siellä 3-4 vuoden iässä. Sinne asti kun malttaa odottaa, niin menestys on taattua :)