Kisattiin Mahtin kanssa oman seuran kisoissa kahden agistartin verran. Tuomarina oli Ritva Herrala, jolla oli tosi mieluisat radat meille. Vauhtia tuli ja vaikeus oli tehty moneen kohtaan rataan, ei mitään yhtä ansaa tai koiralle vaikeita linjoja, eikä mitään tokoagia.

Ekalla radalla tehtiin pitkälle puhdasta rataa, mutta sitten ennen A:ta olevalla hyppypyörityksellä menin itse koiran linjalle, kun ajatus oli tehdä vähän vekkiä ennen ponnistuspaikkaa. Mahti luki tämän takaakierroksi ja siitä hylky. Ihan oma moka, ei se poika noin pienestä välistä hypylle mene. Jatkoimme radan kisanomaisesti loppuun ja Mahti teki elämänsä ensimmäisen lentokeinun :o Ollaan käyty joululomalla paukuttamassa keinua treeneissä, tavoitteena nopeampi suoritus, mutta tämä oli kyllä ylinopea.

Toisella radalla sössin taas itse. A:n jälkeen oli viistosti muuri ja sen takana U-putki, jonne piti mennä taaempaan päähän. Olin ite myöhässä liikeessä ja koira sujahti käden alta väärään putkeen päähän. Kumpa olisin ollut askeleen pidemmällä... Hylyn jälkeen testasin kepeillä loppuun persjättöä, mutta Mahe jätti 11. välin jälkeen kepit kesken. Treeneissä tämä on jonkun kerran onnistunut, mutta nyt oma ajoitus ei ollut kohdallaa. Mutta tulipahan testattua kisatilanteessa.