Akka sai mahdollisuuden vierailla Mahtin sukulaisissa eli Mahen Judita-kasvattajan luona Englannissa. Oli ihana päästä tapaamaan kasvattajan lisäksi Mahtin emä, sisko ja puolisisko sekä -veli Mahtin emän toisesta pentueesta. Pääsin näkemään Juditan koirat paimentamassa ja näin myös Mahtin Buffy-siskon 9 viikon ikäiset pennut. Mukana Suomeen matkusti "Vita" eli Mahtin puoliveljen tyttö Anadune Finnish Flash. Onnea perheenlisäyksestä Helena ja Veikko!

mahtis_family.jpg
Vas. Mahtin täyssisko Buffy (Am Ch Anadune Chosen One), Mahtin puolisisko (samasta emästä) Raven (Anadune Dark Desire), Mahtin puoliveli (samasta emästä) Dream (Anadune Dare To Dream) sekä näiden kaikkien emä (ja Mahti emä) Eowyn (Avatar Bayshore Lady Of Rohan).

fea_dream.jpg
Vitan vanhemmat: emä Fëa (Wildblue Soulsearch At Anadune) sekä isä Dream (Anadune Dare To Dream).

paimenet.jpg
Paimennusmaastot olivat vähän toista, mihin me ollaan totuttu :) Eowyn ja Dream siirtämässä noin 50 päistä lammaslaumaa jokivarressa.

Jos Vita lunastaa odotukset ja kasvaa kauniiksi, terveeksi ja fiksuksi bc:ksi, niin hänelle on mahdollisesti suunnitteilla pentue 3-4 vuoden kuluttua. Mutta ensisijaisesti tyttö on hankittu lemmikiksi ja rakkaaksi perheenjäseneksi. Sukunsa perusteella Vita on geneettisesti CEA, CL, TNS ja cobalamin malabsorption terve. Se on myös pentupeilattu silmiltään terveeksi sekä BAER-kuulotestattu normaaliksi.

girl1_week6_b_big.jpg
Anadune Finnish Flash "Vita" 6 viikon iässä (c) Anadune

fea_pentu.jpg
Vitan sukutaulu (a) Anadune