Veteraanimuorin iloksi vietimme päivän Muhoksen ryhmänäyttelyssä. Omista oli ilmoittanut vain Retkun, se kun pääsi yli 10 vuotiaana ilmaiseksi veteraaniluokkaan. Pudotin siltä turkin ihan minimiin huhtikuussa coat kingillä ja sitten se päälle teki vielä täydellisen pohjavillan vaihdon, joten muori on hyvin kuivassa ja turkittomassa kesäkunnossa.

Uroksissa esitin kasvattini Syytin (Willa x Pixi), joka sai valioluokassa kovasti tuomarilta kehuja, mutta jäi ilman SA:ta ylipainon vuoksi. Syytille siis ERI1. Lisäksi vein kehään ystäväni Hennan Likka-nartun ja se voitti avoimen luokan SA:n kera ja oli lopulta paras narttu 3 ja sai vara-SERTin.

Retku oli kovatasoisessa veteraaniluokassa vanhin ja nuoret menivät edelle, eli Retkulle ERI3, ilman SA:ta. Tuomari rokotti hammaspuutoksista, vaikka minulla oli eläinlääkärin todistus yläleuan P2 hampaan poistosta (haljennut keväällä 2013, juuri poistettu).

Arvostelu Kurt Nilsson, Ruotsi: "Ulmärkt hund. Tillfredställande örön. Goda proportioner. Saknar en P1 och en P2. Kunde ha något bättre brösttyp. Goda vinklar. För åldern goda rörelser." VET ERI3

Veteraanien voittaja Gia oli lopulta myös ROP ja BIS2-veteraani, onnea Anne!

Me olimme Retkun kanssa vielä mukana Pikkupaimenen kasvattajaryhmässä, jossa Rönni, Narra, Neppu (Nastan tyttären tytär) ja Retku. Ryhmä sai KP:n ja jäimme myös isoon kehään, jossa 13 ryhmän joukossa ei tullut lisämenestystä.