Kesäloman kunniaksi tehtiin muutaman päivän kesäretki etelä-Suomeen ja Mahti pääsi mukaan. Reissun eka etappi oli Ylöjärvellä agikisat. Kirmasimme Mahen kanssa kaksi agirataa Jari Helinin radoilla. Jälkipolville ei kerrottavaa näistä jäänyt, akan sössiessä saimme molemmilta radoilta hylyn. Ei mennyt ihan kisatankkaus kohdilleen, kun matkaevästä nautitiin pitkän kaavan mukaan Alavudella ABC:n seisovassa pöydässä. Niin oli löysä ja väsynyt fiilis pitkän ajon ja syömisen päälle, että kisatsemppiä ei löytynyt millään. Mahe teki hyviä pätkiä ja syyllinen virheistä löytyy peilistä. Kisapaikalla tapasimme myös Kinnan ja Mahtin Kide-tytön.

Tästä jatkoimme matkaa hotelliin Tampereelle ja kävimme Pyynikillä munkkikahveilla ja suunnattiin Salon kautta Fiskarsiin ja Billnäsiin. Ja sitten viikonlopuksi Hankoon ratsastuskisoja seuraamaan. Mahti sai kulkea mukana kahviloissa, ravintoloissa ja turistikohteissa ja se meni kuin kala vedessä joka paikassa. Hangossa se sai kymmenittäin lapsifaneja. Se kun kovasti nauttii rapsuttelusta ja silittelystä, eikä ole moksiskaan joka suunnasta lähestyvistä pikkukäsistä. Ratsastuskisojen sijaan Mahti olisi mielummin seurannut lähikentän tennistä ja toiminut pallopoikana puiston puolella :)

11751764_10153526282029295_6336774321819
Kesämies Mahti Hangossa. Uimaan poika pääsi vähän syrjemmältä, rantakallioilta.

Onhan se mukava reissata tuollaisen maailmanmiehen kanssa. Mahti on todella rento ja varma kaikissa tilanteissa, sitä pystyy pitämään vapaana joka paikassa ja se nauttiin uusista kokemuksista ja kohtaamisista. Ja tietty kiva myös saada akan jakamaton huomio ainoana koirana reissulla :)