Ajeltiin kisaamaan kahden startin verran Keminmaahan, tuomarina Anne Savioja. Kisapaikalle saavuttaessa vettä tuli kuin saavista kaataen, mutta kuitenkin itse starttien ja lämmittely/jäädyttelylenkkien aikana ei kastuttu pahasti. Ja kenttäkin pysyi kovasta sateesta huomimatta suht kuivana.

Ekan agilityradan virheet menevät kyllä ihan kuskin piikkiin. Hätäilin keinulla suotta seuraavan hypyn vientiä ja lähdin vedättämään liikaa -> kontaktivirhe. Loppumutkan rima tulee alas ihan omasta liian voimakkaasta ohjauksesta. Mahti kulki oikein mukavasti ja etenkin A:n kontaktit olivat loistavat. Myös puomin treeni tuottaa tulosta ja jätkä tulee paremmalla vauhdilla nyt alas asti, eikä suotta jää himmailemaan.

https://youtu.be/N_kOOBgVZdY

Hypärin alku kulki superhyvin. Koira meni just sinne minne piti ja akan ohjauksen ajoitus oli kunnossa. Meillä on jostain mystisestä syystä johtuen hajonnut pujottelu ohjaaja oikealla tänä kesänä. Tekee saman virheen (jättää kesken 10-11 kepin jälkeen) myös treeneissä. Ja vasemmalta ohjaten mitään ongelmia ei ole. No nyt oli "pakko" viedä oikealta ja kepit jäi kesken. Korjasin alusta ja sitten loikittiin suht suoraa reittiä maaliin. Eli hylky.

https://youtu.be/gcmrN0Ararc

Kiva kisapäivä ja upeat Kallinkankaan ulkoilumaastot kruunasivat päivän. Akan askelmittariin kertyi 25 t askelta ja koirille varmasti tuplamäärä. Koko lauma oli mukana ja kisaseurana myös suomenlapinkoira Mökö. Kiitos Kaisa ja Mökö mukavasta reissusta!

11894007_10153623817589295_7970698498497
Mökö, Hirmu, Mahti ja Retku.