Meillä alkaa Nokin viimeinen tiineysviikko eli kasassa on nyt 8 viikkoa eli 56 vuorokautta. Noki muuti eilen Raisiosta Ouluun minun laumaa. Ja vaikka Noki on pidempään ollut ainoana koirana omassa kotonaan, niin se asettui laumaan hienosti. Mun omat koirat on aina hyvin kohteliaita vieraita koiria kohtaan ja nytkin ne antoivat Nokille tilaa ja etäisyyttä. Retkusta näki heti, että se tunnisti tyttärensä. ReeRee pysähtyi ja antoi Nokin haistella itsenään ja totes, että lapsi on palannut kotiin.

Minulla on tarvittaessa valmius laittaa omat koirat hoitoon, mutta jos jatko sujuu näin mutkattomasti, niin laumaelo jatkuu. Valvomatta koiria ei yhteen jätetä ja yöt Noki nukkuu minun kanssa makuuhuoneessa portin takana. Noki syö kolme pientä annosta ruokaa (Eukanuba Puppy all breed lamb&rice) päivässä ja vuorokausiannos on noin 4 desiä. Vyötäröstä se on selvästi levennyt ja nisät ovat jo täyttyneet.

Pentulaatikko on Nokille ja yhdelle pennulle minulla turhan suuri, joten Nokin pesäksi toin makuuhuoneeseen Mahtin lentoboksin. Se on hyvä pesä ja Noki kävi sen jo koenukkumassakin. Ovea ei laita lainkaan siihen, sillä kynnys on pienelle pennulle riittävän korkea ainakin muutan ensiviikon.

12525243_10154055955659295_7246828530933
Päivälenkillä Hiirosessa Noki, Retku, Hirmu ja Mahti.