Taas on viikko vierähtänyt ja täällä seurustellaan jo kovasti. Viime sunnuntaina (15 vrk) pentula muutti väljemmille vesille makuuhuoneesta olohuoneen puolelle ja tilaa tuli taas lisää. Pentula sai myös vessan toiseen päähän ja petin toiseen päähän. Hieman jännitti Nokin vahtiminen ja olinkin varautunut aitaamaan pentulan olohuoneeseen vielä erilleen muista koirista, mutta Nokille oli nyt jo ihan ok, että muut koirat tulivat reunan yli pentuja katsomaan ja mitään murinoita ei tullut. Itseasiassa Retku ja Hirmu ei kauheasti ole edes pennuista kiinnostuneita, Mahti hengaisi mieluusti pentulan aidalla, mutta se poistuu kyllä kiltisti, jos Noki sitä yhtään mulkoilee. Etureunana pentulassa on vielä puinen laatikko, joten suoraa näköyhtettä muilla ei pentulaan ole. Ja kun koirat jäävät keskenään kotiin, jäävät minun koirat eteinen-makkari akselille ja Noki pentulan puolelle olohuoneeseen ja välissä on portti.

Paino 21 vrk (suluissa 14, 7 vrk ja syntymäpaino):
Noriko 1264 g (883 g - 569 g - 326 g)

Huskypennut painavat 14951672 g.

Kiinteää aloitettiin Norikon kanssa maistelemaan keskiviikkona (18 vrk) ja huskyjen kanssa seuraavana päivänä. Ensin saivat kädestä turvotettuja napuja suoraan suuhun (5-10 kpl/nenä) kolmesti päivässä ja tänään kaikki söivät jo kupista. Laitan Norikon varmuuden vuoksi omalle kupille ja huskyt pentutarjottimelle, että varmasti näen, että pienin saa syödä rauhassa oman annoksensa. Hampaat puhkesivat ikenistä läpi kaikilla loppuviikosta.

Hauska tämän "pentueen" osalta seurata noita luonne-eroja näin rotujen kesken. Huskyt on kyllä tavattoman hitaita ja uneliaita Norikoon verrattuna. Ne pysyvät hereillä vain muutamia minuutteja syönnin jälkeen ja sitten ne nukkua tursottavat taas monta tuntia. Noriko saa siis pitää bileensä ja iltavillinsä ihan itsekseen. Noki leikittää sitä ja sen lisäksi se härkkii nukkuvia huskejä parhaansa mukaan. Myös lelut kiinnostavat jo kovasti. Vaikea verrata, millainen bc-pentu Noriko on, sillä tässä seurassa se on kyllä melkoinen vilpertti ja häirikkö :D

Noki on kulkenut päivittäin mukana muiden koirien kanssa pitkällä lenkillä. Ruokaa menee nyt yli litra päivässä kolmessa erässä ja lisäksi Noki saa syödä pennuilta ylijäävät nappulat pentulassa.