Tänään kisat jatkuivat oman seuran kentällä ja kaikista ennusteista poiketen saatiin kisata suht kuivissa olosuhteissa. Ihan vähän vettä ripisteli, vaikka vielä eilen ennuste näytti Ouluun tauotonta sadetta.

Hirmu kisasi pitkästä aikaa. Tämä oli sen eka kisa tammikuisen steriloinnin jälkeen. Rata oli kiva ja sain verkkahypyllä Hirmu leikkimään mukavasti. Ja muutenkin vaikutti, että sillä oli hyvä ja itsevarma päivä.

Yksi rima sieltä matkalta tuli ja kepeillä blodi jäi hetkeksi tuumailemaan, mutta virhettä siitä ei tullut. Loppusuora oli hieno ja Hirmu tuli ihan voittaja-asenteella maaliin. Lisää tämmöistä! Meillä molemmilla oli hurjan kivaa. Vitonen riitti palkinnoille, kun nollia tuli vain kaksi. Eli 5 vp. aika -11,30 sija 3/10.

https://youtu.be/fevokX2s3qU

Mahti jatkoi kolmosissa kahden startin verran. Eka rata meni ihan jees, mutta kepeillä molemmilla oli turhan kiire (seuraava hyppy takaakiertona), joten Mahti pölläytti 10. kepin jälkeen ulos kepeiltä ja lisäksi keinulla sama kiire jatkui ja jätkä roikas sieltä sivulle alas. Tulos siis 10 vp. mutta taas oikein hyviäkin pätkiä.

https://youtu.be/4SHGNUOn79w

Viimeistä rataa jouduttiin odottelemaan tunteroinen, kun kisat oli etuajassa. Välissä käytiin pitkä lenkki koko porukan kanssa ja radalle Mahtin kanssa saatiin hyvä rytmi. Edellisen radan pujottelu- ja keinuvirhe näkyi turhana hidasteluna ja varmisteluna, mutta muuten puhdas rata eli viikonlopun neljästä radasta Mahtille kolme nollaa!

https://youtu.be/QZaYPUWMwt8

Muita kisoja ei olla nyt toukokuulle suunniteltu. Pitää vielä kattoa mahd. Kemi tai Ylivieska, mutta mitään SM-tavoitteita tms. meillä ei ole, joten taidetaan tyytyä vain tässä lähikisoissa höntsäilyyn ja hyvän mielen treeneihin.