Pari viikkoa sitten meidän seuran hallissa on vaihdettu pohja. Aiempaa hiekkatekonurmea yritettiin elvyttää viime talvena vaihtamalla hiekkaa kumimurskeeseen, mutta myös tämä kombo oli liukas ja joustamaton. Nyt pohja laitettiin kokonaan uudeksi ja pohjana on Saltexin 5 cm paksu keinonurmi kumirouhetäytteellä. Tämän alla on kivituhka. Ja voi kuinka hyvä se nyt onkaan! Kimmoisa ja pitävä. Sekä koira että akka nauttii ihan silminnähden.

Tänään kisasimme oman seuran kisoissa kolmen startin verran. Piti ihan omaa tuloshistoriaa selata ja viimeeksi vuonna 2014 ollaan Mahen kanssa juostu kolme kisaa päivässä. Hienosti Mahti kulki ja hyppy on loistokuosissa. Yksi virhe jokaisella radalla eli kolme vitosen tulosta. Agiradoilta molemmat virheet tulivat kepeiltä, joten korjaaminen vei aikaa muutaman sekuntin yliajalle.

Hypärillä tuomarina Mika Moilanen. Yksi rima alas eli 5 vp. Aika -3.14. Sija 6/32.

https://youtu.be/qpbUUxfv9ws

Ekalla agiradalla tuomarina Mika Moilanen. Tahtivirhe keppien lopussa. Huomaa akan upea persjättö keppien alkuun :D

Tulos 5 vp. Aika +4.28. Sija 15/34.

https://youtu.be/er95vxOHeGY

Toisen agiradan tuomari Hilpi Yli-Jaskari. Aloitusvirhe kepeillä, vaikka vielä metriä ennen näytti, että on ihan oikeaan väliin menossa. Keppien jälkeinen ohjaus oli rohkea, mutta onnistuntu.Tulos 5 vp. Aika +4,39. Sija 7/31.

https://youtu.be/WkY-ndyawz0

Maailman paras Mahe ja sata sydäntä tähän <3 <3 <3