Puolivuotinen Retkun mummotarkki tänään taas Kamussa, ell Minna Liinamaa. Kävimme viemässä pisunäytteen ja antamassa paastoverinäytteen jo aiemmin viime viikolla ja tänään saatiin tulokset ja käytiin muori läpi. Ikää on nyt 14v. 8kk ja Retku mainiossa kunnossa. Pisunäyte puhdas, veriarvoissa maksa-arvot aavistuksen kohollaan, samoin kolestroli. Paino oli hivenen noussut, sillä ruokahalu on erinomainen. Retkun paino 19,4 kg.

Yskää on edelleen ajoittain, mutta säännöllinen närästyslääkitys (Antepsin) on helpottanut oireita. Lisäksi Nutrolin on jätetty pois, se meinaa närästää kovasti. Sydän on kunnossa, samoin silmät reagoivat liikkeeseen herkästi, vaikka kaihia on jo ihan selvästi. Maha ei arista palpaatiota ja oikean eturinnan rasvapatti tuntuu sileältä. Vähän lisää kokoa siihen on tullut, on sellainen luumun kokoinen nyt.

Retku sai Samylin-ravintolisän käyttöön maksan toimintaa tukemaan. Sovimme myös, että mato- ja punkkilääkkeitä ei enää anneta ja muutakin lääkitsemistä tehdään vain hyvin harkiten. Seuraava tsekki ½ vuoden päästä, jos mitään vaivoja ei tule. Terve mummo <3