Pentulassa on rauhallinen tunnelma. Vita hoitaa pentuja hyvin ja maitoa tulee mukavasti. Osalla paino vähän notkahti syntymän jälkeen, mikä on täysin normaalia. Kaikilla on kuitenkin hyvä imu ja pysyvät tissillä hienosti. 2 vrk synnytyksen jälkeen kaikilla on lähtenyt paino nousuun.

Pentueen työnimet tulevat Veikkaus-peleistä, meille kun syntyi tämmöinen 7 ja lisänumero pentue :)

Syntymäpainot/paino 2 vrk
Lotto, punavalkoinen narttu 244g/292g
Keno, mustavalkoinen uros, kauluksessa musta läikkä oikealla puolella 184g/214g
Jokeri, punavalkoinen uros 290g/303g
Voitto, mustavalkoinen uros, leveä tasainen kaulus 284g/336g
Toto, mustavalkoinen uros, musta täplä päässä 295g/320g
Potti, mustavalkoinen uros, tähtikuvio niskassa 314g/319g
Varma, mustavalkonen narttu, kapea nauha läpi pään 273g/321g
Lisä, mustavalkoinen narttu, oikeassa etujalassa nilkkasukka 256g/312g

Vita_2vrk.jpg
Koko poppoo 2 vrk: vasemmalla ylhäällä Toto-poika, sen alla Varma-tyttö ja punainen Jokeri-poika, pieni Keno-poika nukkuu punaisen Lotto-siskonsa päällä, alareunassa tumma Lisä-tyttö, sen oikealla puolella tähitiniskainen Potti-poika, erillään oikealla Voitto-poika.

Poikavoittoisesta pentueesta johtuen meillä on mahdollisesti yksi urospentu vapaana aktiiviseen, harrastavaan kotiin. Pelkäksi lemmikiksi tai näyttelykoiraksi emme pentua myy. Enemmän tietoa pentuasioista löydät kotisivuiltani KLIK.

Lisään pennuista säännöllisesti kuvia Facebook-kansioon, joka on julkisesti näkyvillä minun omalla sivulla KLIK. Valitettavasti facen asetukset eivät nykyään enää salli kansion jakamista niin, että ei ole kirjautuneena eli sinulla tulee olla FB-tunnukset päästäksesi katsomaan kuvia, kavereita meidän ei tarvitse olla.