Jee, jee! Retku on rankasti tiine. Tänään tasan neljä viikkoa ekasta astutuksesta (28 vrk) ja aamulla ultra vahvisti kaikki epäilykset. Eepun  masussa on pentuja, monta pentua. Samaan kuvaruutuun saatiin parhaillaan mahtumaan kolmekin pentua, joten eläinlääkärin veikkaus oli, että hyvänkokoinen pentue on tulossa. Väh. 4-6 pentua. Puntariin ei ollut tullut vielä grammaakaan lisää. Jännä sinäänsä, kun koiran vyötärö on kadonnut jo ihan selkeesti.

Kyllä meidän dramaqueen pisti lääkärissä taas parastaan. Mää arvasin, että ihan helppo nakki ei ole tuo ultra Eepulle. Jänskättää, kipristää ja pistää hanttiin. Kuka nyt vapaaehtoisesti makais selällään pimeässä huoneessa kapeassa kiilassa, antaisi ajella karvat masusta ja sitten kylmällä geelatulla möllykällä sivellään vauvamasua? Kääntäminen patjalle onnistu ok, mutta sitten kauheaa räpistelyä ylös yrittäen ja kun klipperi laitettiin käyntiin, niin takajalathan kuuluu vetää koukkuun mahan alle... Tarvittiin avustaja pitämään takakoivista, akka etukoivista (+ pakollinen määrä rapsutuksia) ja sitten ell tekemään toimenpidettä. Valot kun sammu, niin sama räpistely uudelleen. Ja vielä kerran, kun ultraaminen aloitettiin... Omaa tahtoa tässä punapäässä on kyllä enemmän kuin tarpeeksi. No, pitihän siihen toki asettua ja antautua, kun ei muutakaan voinut, mutta siihen paikkaan sopi sitten valitusserenaadit. Eepu ei tykkäää, ei tykkäää, uuuu....

Pennut teki aamujumppaa masussa kans. Ell ihan nauratti, kun yhtä kaveria katottiin tarkemmin suurennoksena. Se vaihtoi asentoa masussa koko ajan, vaikka ultra oli ihan paikallaan. Taitavat tulla äitiinsä nämä kakarat?

Nyt loppuviikosta vaihdetaan pikkuhiljaa ruoka ylläpitomuonasta pentuvahvuuteen ja sitten seuraavalla viikolla on ohjelmassa koko porukalle madotus.

1027209.jpg

Masu 28 vrk