Retku kävi Vakkurin Kaisalla hierottavana. On ollut oikein hyväntuulinen, venytellyt ja liikkunut mukavasti. Jumituksia löytyi symmetrisesti molemmin puolin. Olkavarret ja ylipäätänsä etuosa nyt hyvässä kunnossa. Tiukat paikat ns. ylimenoalueella selässä eli siinä kohtaa, missä kylkiluut loppuu. Tämä kohta on aiemminkin jumitellut, kun ollaan osteopaatin käsittelyssä oltu. Hyvin Retku antoi kuitenkin hoitaa ja ynisten venytteli vastaan, kun löytyi makea paikka.

Pakarat on toinen tiukka paikka ja molemmin puolin. Eli kankuissa suoliluun takaa kun lähtee iso reisilihas, niin sen yläpää on Retkulla tosi tiukka. Ihan omaankin käteen tuntui, kun Kaisa näytti paikan.

Kaisan suosituksesta jätettiin sitten ti-ke treenit väliin. Liikkua saa ja pitääkin, mutta nyt 2-3 päivää vältetään hyppyjä ja tiukkoja käännöksiä. Rentoa ulkoilua ja ravailua pyörän kanssa, niin saadaan kroppa hyötymään hoidosta parhaiten.

Ihan hyvä sinäänsä, että "treenikielto" tuli korkeammalta taholta. En ois ite kyllä muuten malttanut pysyä pois kentältä. Ja toisaalta, tässä vaiheessa ei enää opetella mitään SM:iä varten ja meillä on kaikki osa-alueet hyvässä kunnossa, joten ihan suotta hinkata enää mitään. Käymme omatoimisesti kertaamassa kontaktit torstaina ja sitten perjantaina kisoihin.

Kisa-alusta on vaihtunut eli luonnonurmen sijaan Torniossa kisataan tekonurmella. Katsotaan, miten alusta nyt meille sopii. Ja tämän menon perusteella sitten mietitään myös karsintoihin lähtemistä.