Retku pääsi jo sunnuntaina vapaana pitkälle lenkille ja tassu tuntuu olevan kunnossa. Ei ole ontunut ollenkaan. Tänään alkoi agitreenit Haukkiksessa. Meiltähän on kotia vain 3 km kentälle, joten otettiin verkaksi pyöräilymatka. Tietenkin alkoi just satamaan, kun fillari oli kaivettu varastosta, mutta sissinä vaan matkaan pipo päässä ja lapaset käsissä.

Retku ravasi lennokkaasti ja puhtaasti pyörän vierellä ja 20 min. ravimatka on just sopiva verkka ennen agilityä. Annika oli tehnyt haastavan radan, jossa ulkokulmia, takaakiertoja ja melko ahdasta paikka paikoin.

Ennen omaa vuoroa tehtiin seuraamista ja sain kaksi ihmistä häiriöksi eli tehtiin Retkun ensimmäinen henkilöryhmä. Hyvä treenata tiistaina, kun lauantaina on koe... Eipähän tuo ihmisistä välittänyt. Seuras akkaa ihan normaaliin tapaan ja 8 meni hyvin ja istumiset ok. Lopuksi tehtiin vielä pitkä paikkamakuu selin. Toisella puolella pyöri agitreenit ja vieressä nurmikentällä oli tokoryhmä treenamassa. Eli ainakin riittävä häiriö.

1243494838_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Retku toimi hyvin ja oli helppo ohjata. Treenin lopussa kevensi taas vasenta etutassua. Sepelillä havaittavissa selvästi ontumista. Hittolainen! Eihän tästä nyt tule mitään, kun jatkuvasti jalat vaivaa. Yritin pitää palkat mahd. rauhallisena, sillä sehän ne jalat rikkoo. Pyörällä kun oltiin, niin pakko oli juoksuttaa Retku takaisin kotiin. Mutta asfaltilla liikkui taas ihan puhtaasti ja ravas pitkällä, vaivattomalla askelella. Eli epäilys on nyt, että arkoo tassun pohjia.

Jätetään huomiset Mikon treenit väliin ja annetaan tassujen levätä. Lauantaina ois BH koe, sinne mennään, jos koira on kunnossa.

Tänään tuli myös tieto, että Retku on valittu OKK:n SM-joukkueeseen edustamaan Tornioon. Viime vuonna me oltiin varakoirakkona, mutta ei otettu paikkaa vastaan. Nyt kisataan sitten viikko ennen juhannusta koko viikonloppu Torniossa. Perjantaina lämmittelykisat, lauantaina joukkue ja sunnuntaina meidän ensimmäiset henkilökohtaiset SM-kisat. Joukkueen muut koirat ovat belpat Fiia, auskel Åke sekä belpag Tirri.