Vihdoin sain aikaseksi päivittää kotisivuja. Ja samalla hoksasin, että Geocities -nettisivupalvelu päättyy vielä tänä vuonna. Eli tuleepahan pakosta ajankohtaiseksi oman domainin hankkiminen ja samassa saumassa sitten koko kotisivujen uusiminen. Oman kennelnimen anomus on lähtenyt maaliskuun lopussa, rotuyhdistyksen puolto on ok eli paperit on nyt menossa jossain Kennelliitossa. Toivottavasti nimiehdotus on seuraavassa Koiramme-lehdessä ja menis sitten ilman mutkia FCI:n. Jos sitä sais kennelnimipäätöksen vuoden loppuun mennessä, niin uskaltas hommata sitten kotisivutilan sillä nimellä.

Lisätty pentusuunnitelmat kotisivuille ja päivitetty Nastan ja Retkun jalostuskoirasivuja.

Iltasella pesin Pumpulin. Sillä on karvanlähtö ja pohjavilla ihan tumppunen. Sai vähän enimpiä karvoja jäämään kylppäriin ja lopuksi vielä föönäsin muorin puolikuivaksi. Se palelee nykyään tosi helposti, joten en viitsinyt jättää sitä märälle turkille nukkumaan. Pitkä seisominen on sillä jo vähän horjuvaa, saa reilusti istua välissä, että jaksaa. Ompahan se nyt taas pörhäkkä.

Nyt ylös ja ulos. Kesä on kauneimmillaan. Kesäkukat laitettu ja kukkapenkissä hirmusti kaikkea uutta tulossa. Pionit on talvehtineet erinomaisesti ja tänä vuonna niistä kukkii varmasti useampi. Hyvä mieli ja taas naurattaa. Eiköhän tässä kaikki tärkeimmät kuulumiset =)