Käytiin lauantaina päivällä omalla kentällä Haukkukeitaassa treenaamassa. Hirmun juoksutauko on ohi ja Mahti pääsi kans esteille. Tein lyhyen 8 esteen radan, jossa oli puomi, rengas, hyppyjä, U-putki ja kepit. Aloitin molemmilla pelkillä kontakteilla ja kepeillä. Hirmu meni kepit kuin vettä valaen, ei mitään ongelmia. Mahti empi taas 10 kepin kohdalla ja selvästi kyseli jo palkkaa akalta. Laitoin sille palkan maahan keppien taakse (olen nyt pitkään palkannut sitä taskusta lentävällä lelulla) ja sain sen keskittymään ja katsomaan eteenpäin. Pari kertaa ampas kepeiltä ulos ennen aikojaa, mutta ei ottanut lelua, kun ehdin topata ennen sitä. Sitten hoksas idean ja teki useamman kerran kepit hyvin ja rytmillä.

Rimat 55 cm ja hyppykuviot meni molemmilla helposti. On siinä pojassa ulkona vauhtia! Huh, huh. Mää tulen olemaan pulassa sen kanssa vielä. Putkeen ampuu semmoisella voimalla, että joka kerran jälkeen saa painoja korjata uusiksi ja hypyt menee semmoisella ryydloikalla, että jää välit melko lyhyiksi. Jotenkin se on hallissa ollut vähän käsijarrupäällä ja siitä johtuen kauhean helppo. Sivuetäisyyttä sen kanssa pitää käännöksissä varsinkin tarkistaa, hakeutuu kaarteissa helposti etäälle ja pyrkii ulkokautta ohi, jos ei ole ite tarkkana.

Lopuksi tein vielä keinua molemmille yksittäisenä esteenä namin ja naksun kanssa. Hyvät treenit! Pitkä lenkki pellolla koko lauman kanssa. Kovasti märkää siellä vielä oli, mutta onneksi puhdasta vettä se vaan oli.

Kesäksi mulla on treeniryhmä 1-2 luokan ryhmässä siten, että vuorottelen siinä Mahtin ja Hirmun kanssa. Varmaan Mahti tulee käymään vähän enemmän, Hirmulle riittää pienimuotoisempi treenaus omatoimisesti.