Tämä talvi on ollut hiljainen agilityn suhteen. Koirille ei oo ollut säännöllistä ryhmäpaikkaa ja omatoimitreenitkin on jääneet muutamiin yksittäisiin kertoihin, kun hallin alusta on Mahelle liukas. Mutta koska liikuttu on kyllä valtavasti ja pitkien lenkkien lisäksi koirat ovat (Retkua lukuunottamatta) kulkeneet mukana hiihtolenkeillä, niin hyvässä kunnossa ne kyllä ovat.

Kävimme kertaamassa Mahen kanssa hallilla kontaktit viikolla ja sitten lauantaina kisoihin kahden startin verran. Tuomarina oli Ritva Herrala, joka osaa tehdä virtaavat ja vauhdikkaat radat, joiden haasteet eivät ole ansoissa tai kikkailuissa. Ekana oli hypäri, joka meni meillä mainioisti. Mahe oli hyvin kuulolla ja eteni sinne, mihin ohjattiin. Loppusuoran alussa oli takaakiertohyppy ja siitä tippui rima. Olin itse pahimmoilleen koiran edessä ja näin aitiopaikalta, kuinka koira lyheni hyppyyn ja tuli riman päälle. Ihan oma moka. Hyvää menoa Mahelta.

Video https://youtu.be/a5VwLD-onAE

Agiradalla omat tossut luisti kaarteessa ja kävin nurin, jonka jälkeen olin juoksu-A:lla auttamattomasti myöhässä ja Mahe valitsi sivulla olleen hypyn putken sijaan. Mukava rata muutoin.

Video https://youtu.be/5ViCex592Eo

Kesällä treenaamme ulkona kivituhkalla, joten aktivoidumme taas agilityn osalta. Mahtilla on myös ryhmäpaikka omatoimitreenin lisäksi.