Päätettiin Mahtin kanssa miltei kolmen kuukauden agikisatauko starttaamalla parin kisan verran KASsin kisoissa Virpiniemessä, tuomarina Anders Virtanen. Viimeksi ollaan kisasttu toukokuussa Ylivieskassa ja tälle kesälle jätimme myös ohjatut harjoitukset OKK:ssa tauolle. Olemme käyneet omatoimisesti kentällä treenaamassa muutamia kertoja, mutta koska oma motivaatio agilityyn on ollut ihan hakusessa, niin on ollut hyvä sauma myös pitää taukoa.

Virpiniemen kentän pohja oli meille taas vaikea. Keinonurmi oli eilisen sateen jäljiltä vielä liukas ja kun ruohomaton nukka on ihan laossa, niin pitoa ei ole isolle koiralle tarpeeksi. Mahti haki hyppyjä jo verryttelyalueella ja radalla rimantiputus agiradalla tuli kohdassa, jossa koira menetti kaarreponnistuksessa pidon alustaan totaalisesti ja kaatui melkein kyljelleen :(

Agiradalta 20 vp. eli kaikilta kontakteilta virhe ohjaajan hätäillessä + yksi rima. Video KLIK.

Hypärillä vaikeita kuvioita meille, mutta kiltti koira odotti ohjaajaa ja niistä selvittiin. Yksi rima tuli alas, kun Mahtin kylki otti siivekkeeseen. Tältä radalta vain yksi koira sai nollan. Meidän sija 7. Video KLIK. Molemmilla radoilla pääsimme pari sekunttia alle ihanneajan.

Nyt meillä on tiivis kolmen viikonlopun kisaputki. Oman seuran kisat tulevana viikonloppuna ja kahden viikon päästä Piirinmestaruudet Kuusamossa.

Jarmo Risto oli napannut Mahesta komean hyppykuvan hyppyradalta. Puhtaasti menee yli! KLIK.