Töiden jälkeen hallille treenaamaan. Keli oli taas kerrassaan upea, joten käytiin kiertämässä Haukkiksen lenkki sekä alkuun että loppuun.

Nuoriso alotti aksalla. Tein suoran, joka alkoi päädyn U-putkesta, sitten muuri (täyskokoisena), rengas, pituus ja hyppy loivassa kaarteessa. Tätä rallateltiin sekä Mahtin että Hirmun kanssa molemmin puolin ja molempiin suuntiin. Kepeille laitoin ohjurit vain kahteen ekaan ja kahteen viimeiseen väliin ja voi miten taitavasti Mahti pujottelikaan! Ei ainuttakaan virhettä, taitava poika. Ja kun kerran hyvin sujui, niin tulin keppejä myös hypyn kautta ja lopussa jatkoin muurille ja putkelle kans. Ja puomia mentiin yksittäisenä esteenä, koira vapaana ja namitargetti maassa.

Hirmu teki muutamat kepit, vähän aloituskulmia, puomia ja hyppysuoraa. Sillä ei mitään ongelmia "erikoishypyissä", iso muurikin ylittyi kevyesti. Mahti tarvi renkaalla vielä vähän varmistusta ja taas koira oikealla ohjaaminen oli hankalampaa. Jännä, että se vasen puoli on parempi, vaikka ei sillä kauheasti ole tokoa tehty ja agilityssä aina vaihdellaan puolta symmetrisesti.

Eka reeniryhmä tuli jo halliin, joten tuli häiriötreeniäkin mukavasti. Keräsin esteet pois ja Mahti ja Hirmu sai loppuverkata vapaana humputellen kentän puolikkaalla. Ne ei kyllä muista koiriasta välitä mitään, ihan omat leikit vaan keskenään.

Sain luvan osallistua tokon mölliryhmän paikkamakuuseen, joten nuoriso autoon ja Retku kehiin. Tein lyhyen pätkän seuraamista ja pari tokohyppyä. Sitten riviin keskelle ja liikkeenohjaajan käskytyksen mukaan paikkamakuu 2½ min. Muut ohjaajat jäi näköselle ja osa kävi kesken palkkaamassakin, ite olin piilossa täyden ajan. Oikein hyvä makuu Retkulle. Oli rauhallisena, mutta tarkkaavaisena koko ajan ja palkkasin maahan palatessani (kun meinaa ennakoida istumista). Ulkona vielä Retkulle pätkät seuraamista ja liikkeestä seisominen. Tosi hyvä työskentelyhalukkuus sillä on koko ajan ja mukava ilme.