Tiistai-illan Virpiniemen keikka. Meinaa vähän työt haitata harrastuksia. Reissuja on niin paljon, että kaksi seuraavaa treenikertaa jääkin välistä. Myös Retku pääsi ryhmien välissä vähän esteille. Kontaktit, parit pujot, lähtöön jääminen ja muutama hyppykuvio. Siinä ei montaa minuuttia nokka tohissut. Pitäähän sitä vähän kerrata osaamista, kun ollaan kisohin menossa :) Rouva on hienossa kunnossa, ilo mennä!

Hirmun ryhmällä oli 1-luokan ratatreeni Kemin kisojen tapaan. Keppien tilalla radalla oli pussi. Meille hypyt 45 cm ja testissä uusi treenilelu eli teddykarvainen kongi. Sepä olikin mukava lelu ja taskuun sopiva. Hirmun kiekat nousi kivasti ja leikki vapautuneesti hallissa.

Rata meni ok, osaamisessa meillä ei ole ongelmia. Mutta se motivaatio. Välillä hirttää kaasu kiinni (= kivoja esteitä suoralla edessä) ja sitten kaarteissa, käännöksissä ja kuvioissa vauhti hiipuu. Ei muuta kun armotonta kannustusta ja lelu esiin, kaikki koukerot tehtiin, mutta vire vaihtelee. Putket on parantuneet, nyt ne ei enää jumita, mutta eivät toisaalta myöskään vedä puoleensa.

Toinen kierros mentiin kerta ympäri vaan puomi, U-putki, pari hyppyä, A ja loppusuora. Hienosti irtoaa maaliin ja siellä isot leikit lelun kanssa. Keppejä ei tehty nyt lainkaan, kun koko rata vei kentän niin ahtaaksi.

Takki päälle ja metsään lenkille. Lyhyt nopea treeni ilman hinkkaamisia ja heti oman suorituksen jälkeen pois.