Pentuvieraita on käynty nyt päivittäin. Ja voi mahoton miten marsut nauttivatkaan silityksistä ja sylityksistä. Kaikki ihmiset ON ihania, hännät heiluu ja kiivetään syliin. Eilen sankarit jo vallan kilvoittelivat suosiosta ja tuli ekat murinat: "tää on MUN ihminen, muut pois silittelystä". Päteviä ovat ja mahottoman reippaita sankareita.

Nyt käyttävät jo hampaita ja repivät ja roikkuvat lahkeissa ja hihoissa. Pentulan aamusiivous on sitä, että sanomalehtien kimpusta pitää häätää innokkaimpia samalla, kun joku puree persauksisa ja lahkeesta. Onneksi näitä on vain viisi :-)

Willa imettää edelleen, mutta jättää villivaiheessa pentulan kyllä suosiolla. Kun pennut ovat rauhassa, niin maitokauppa taas aukeaa. Nappulaa menee kolmesti päivässä noin 2 dl kerralla. Lisätään neljäs ruokakerta vasta, kun Willa rupeaa vähentämään imetystä.

Pennut saavat seikkailla nyt välillä vapaana koko asunnossa ja tutustella myös muihin isoihin koiriin. Ulkona viihtyvät erinomaisesti, mutta kipakoista yöpakkaista johtuen ulkoilut ovat jääneet päiväsaikaan. Aamulla ja illalla on vaan liian kylmä (alle -20) laittaa pennut ulos. Äsken just rallasivat yli ½ tuntia pihassa. Aurinko paistaa ja lämmittää terassin mukavasti.

Porukka on kovin tasainen, pieniä eroja näkyy päivittäin. Katri-Helena tuntuu olevan porukan vilkkain. Matissa ja Mega-Paulassa on aika reilusti omaa tahtoa ja Seppo on todella ihmisrakas. Teppo on rohkea oman tiensä kulkija, seikkailee ulkona yksin eri reittejä.

Laumaelo sujuu erinomaisesti, kun ollaan omalla porukalla. Kaikki elävät, ulkoilevat ja syövät sulassa sovussa. Lattialla saa olla leluja ja luita, Retku&Hirmu leikkivät mörinäpainia ja riitoja ei ole. Vierailijat tuovat sitten laumaan aina lisäjännityksiä, joten silloin Willa ja Retku ovat vuorotellen portin takana makkarissa jäähyllä. Ja vieraiden saapuessa koko lauma ei pääse tuulikaappiin tervehtimään, sillä suosiosta ja huomiosta voi tulla kiistaa. Lauantaina sattui kurja akkatappelu kahvipöydän alla, kun kerjäläisiä pyöri ahtaassa tilassa liikaa. Niimpä pentuvieraiden kahvitellessa pidämme jatkossa rouvat erossa.

Hirmu varastaa huomion pentuvierailta tempuillaan ja rakastettavalla käytöksellään. Se vaan spontaanisti loikkaa jokaisen syliin ja antaa pusuja ja kääntää masun rapsutettavaksi. Pitää ottaa lukua aina lähtiessä, ettei kukaan vaan varasta sitä.

Nasun kasvain etenee. Nyt nenän etuosan profiili on jo muuttunut, kun kasvain painaa sisältäpäin ja pullistaa kirsua. Kasvaimen puolelta kirsu on etuosasta ihan kova, toinen puoli on vielä ihan normaalin tuntuinen ja pehmeä. Kipulääke tuntuu sopivan, vaikka se tekeekin muorista melko rauhallisen ja uneliaan. Saa nyt Tramalia 5 tippaa kolmesti päivässä. Kaiken ilon ja riemun rinnalla kulkeekin saattohoidon synkkä viitta. Valitettavasti.