Eilen illalla pentuvieraiden lähdettyä tartuttiin taas huonekaluihin ja pentuaitaan ja suurennettiin pentula maksimimittoihin olohuoneeseen. Meinaa olla huonekaluja liikaa, kun lattiapinta-ala jää vähiin ;-) Sohvalle pääsee nyt vain pentulan kautta, mutta siinäpä onkin mukava köllötellä tosiTV:tä katsellen. Patterin alta löytyi pennuille heti mukavan ahdas ja lämmin paikka. Ja webbikamera piti sijoitella teipin avulla entistä korkeammalle, kun se joutui parin tuholaisen uhriksi pentulan reuna-aidassa.

Tilaa on nyt niin paljon, että kamera ulottuu vain osaan tilasta. Ja se pidetään edelleen pääsääntöisesti sulki vieraiden käyntien aikana. Akka siellä vilahtelee villasukissaan ja jopa yöpaidassa... Valitukset säärikarvoista ja muista kuvahäiriöistä kirjallisesti :-))

Pennut on kaikki TOSI reippaita. Ne pistää hyvin hanttiin leikeissä, murisevat ja ärisevät ja haastavat toisiaan, emäänsä, mummoa ja ihmisiä. Rohkeita ja toimeliaita kaikki. Pannat ovat tänään ollet pojilla kaulassa, eikä se aiheuttanut muutamaa rapsuttelua suurempaa reagtiota. Todella tasainen pentue ja yhtään ylivoimaisen vahvaa tai selvästi pahnan pohjimmaista joukossa ei ole. Ero Muusan ja muiden tyttöjen välillä on kaventunut päivä päivältä - ehkä meillä on neljä riiviötyttöä laumassa, pojista puhumattakaan?!?

1191237.jpg

Pennuista on vapaana edelleen yksi uros ja yksi narttu (Muusa).

Tiedustelut suoraan Miialta. Ethän kysele pentua, jos laumassa on ennestään nuori koira (alle 2v.). Haluamme laumassa eläville koirille riittävän ikäeron laumasovun säilymisen takia. Pennut myydään vain yhteistyökykyisiin ja harrastaviin koteihin, ei pelkästään lemmikeiksi.

Olemme Jyväskylässä 15.-16.1.2008. Silloin on erikseen ajankohdan sopimalla mahdollista nähdä pennut ja emä Palokassa Sarin luona. Vain pennunottajille, sillä vierailuita on muutenkin kahden päivän aikana tosi paljon ja lisäksi meillä on eläinlääkäri yms. Sarin kanssa tehtävää yhteistä puuhaa noiden päivien aikana. Paras tapaamisaika ke-iltapäivä ja ilta (16.1.2008).