Toiset ne istuu kattomassa MM-agilityä Helsingissä, kun me jännätään kotona kisakatsomossa. Ja se meidän kesän kummallinen projekti ja blogin salauksen aihe paljastuu tänään kaikille. Meidän omat "MM-kisat" on Maajussille morsian -ohjelma (MTV3 pe klo 20). Akka on mukana ohjelmassa. Muuta ei voi kommentoida asiasta. Telkkari, netti ja juorulehdet kertoo sitten loput...

Viime perjantaina jo vilahti naama 1/10 sekunnin ajan telkkarissa ja heti oli muutama kaveri mut sieltä bongannut. Tänään sitten tulee klo 21 morsianten profiilit maikkarin nettiin ja ensi viikolla ollaan varmaan jo lehdistön hampaissa. Mun kaapeista on luurankoja turha kaivella, vaikka kyllähän ne toimittajat halutessaan vääntää jutun vaikka lillukan varsista.

Ja vaikka akka on kuinka kokenut esiintyjä, kun yleisön edessä tulee oltua sekä töissä että vapaa-ajalla, niin tämä on kyllä sitten ihan toisenlainen kokemus. Varsinkin ensimmäisten pätkien kuvaaminen jännitti ihan pirusti. Ja nyt varsinkin oman naaman kattominen telkkarista jälkikäteen on sellainen kiirastuli, että paniikkikohtaus ei ole kaukana. No, tehty mikä tehty. Te näätte kesän kuvausten tulokset nyt ja tämän pitäisi olla viihdeohjelma... Itseltä on kyllä viihtyminen kaukana.

Ja tosiaan toivon, että tämän blogin sisältö pysyy vain meidän tuttujen kavereiden ulottuvilla. Mitään lehtijuttuja en omista kommenteistani tai menoistani kaipaa. Sitä mediapyöritystä kun tulee jokatapauksessa. Nettikeskusteluihin aiheesta en aio osallistua, mutta seuraan toki kirjoittelua taustalta. Linkittää saa, jos netissä juttuihin törmää.