Kesän agikausi korkattiin käyntiin Martinniemessä. Olemme Retkun kanssa maksi-3 kilpailevien treeniryhmässä ke klo 21.15-22.15 Aaltosen Mikon opissa. Ensin akan pilates 19-20 ja sitten kipin kapin agitreeneihin. Ja vaikka kovasti jo menomatkalla väsytti, niin akka kyllä heräs heti henkiin Mikon opeissa.

Tehtiin tämä rata kahdessa pätkässä, ensi 1-16 ja sitten 16-30.

1241792287_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Retku meni sikahyvin, mutta niinhän se nykyään aina menee :-) Ekalle pätkälle akka sai 2-3 hypyille tehtyä niin tiukan valssin (peruutus unohtui), että Eepu meni 3 väärästä suunnasta ja 15 hypylle tuli hylky. Muuten puhdas rata. Menin kakkosen taakse ottamaan selkä edellä vastaan, siitä valssilla peruuttaen 3:lle ja kääntö kepeille. Vedätystä 4:lle ja lähetys pituudelle, akka valssas ottamaan vastaan 7-hypyn taakse ja putkelta lähetys mersunmerkkikuviolle 9-11. Putkeen oikealta puolelta ja hyvin ehti edelle ja veto 13-hypylle ja nätisti löyty oikea putken pää. Sitten akan ohjaus jäi epäselväksi ja koira pökäs putkesta 3-hypyn väärään suuntaa. Akka jo kirmas 15-hypyn takana matkalla puomille... Sama pätkä sitten perään vielä toisen kerran ja nyt puhdas suoritus.

Sitten pätkä 16-30 ja hieno 5 vp. rata. 17-18 hypyt irtos hyvin ja akka jäi 20-hypyn taakse ohjaa ja hyvin löytyi taas oikea putken pää. 20-hyppy kutsuen ja työntö 21-hypylle, oikean kautta ympäri valssaten ja muuri-A. Tässä pääsin hyvin kontaktilla koirasta eelle ja tein ihan pöllön ohjauksen 24-25, joten 25 tuli rima alas. Sylikäännöksellä yritin sen takana saada koiran putkelle ja olin ohjauksessa liian raju ja liian ajoissa. Sitten oikealla ohjaten loppusuora vedätystä.

Ja Eepu saapui maaliin kolmella jalalla könkkästen :-( Ei mitään merkkejä matkalla ontumisesta ja riman tiputus oli ihan tavallinen kolaus. Ei kuitenkaan varannut vasemmalle etutassulle juuri lainkaan. Intopiukeena vaan ois ollut vielä menossa ja lelua ois pitänyt maalissa saada ja heittää... Kenttäkin oli ihan superhyvässä kunnossa. Joku siihen vaan kolahti. Ei voit paikata suoritusta ja lopettiin treenit tähän. Tarkistin tassun, kynnet ja vääntelin koko koiven. Ei mitään missään, mutta silti ontui. Pikku kävely loppuun, sepelillä aristi enemmän kuin hiekalla.

Tosi harmi, tämä on nyt toinen etutassu. Oikeassa etujalassa on yhdessä varpaassa lieviä nivelrikkomuutksia joulukuisen agitreenin jäljiltä. Mutta kun Retku menee sellaisella apinan raivolla, että ei siinä kroppaa juuri säästellä. Eikä sitä tunnu nämä kolhut yhtään hidastavan.

Kotona pesin tassun shampoolla ja tutkin tarkasti. Ei näy mitään, mutta ei varaa tassulle kunnolla.