Tänään on Hirmulla "tiineyden" 11 vrk menossa ja havaitsin harmaata, sitkeää limaa sen peräpäästä. Pitäisi olla aina klassinen tiineyden merkki, alkiot siellä kiinnittyvät kohdun seinään ja siitä johtuu limavuoto. Seurataa nyt kuitenkin tilannetta, että ei olisi emätin- tai kohtutulehduksen merkkejä.

Muutoin arki on palannut taloon. Muutaman päivän Hirmu äkäili Mahtille sen palattua kotiin viime viikolla, mutta loppuviikosta ne olivat taas parhaat kaverit ja leikki maistui. Ehkä aavistuksen Hirmu hakeutuu omiin oloihinsa, ei ole niin puuhakkaana mukana kotihommissa. Lenkillä vetää kyllä samat rallit ja irtoilee metsää riistan perään, kuten aina ennenkin.

Mahti kävi eilen fyssarilla kontrollissa ja sai puhtaat paperit viikonlopun rasituksen jäljiltä. Tassu kunnossa ja muutenkin jumituksia ihan olemattomasti. Vähän oikeassa lavassa ja lantiossa molemmin puolin. Kolme akuneulaa laitettiin ja varvas sai laseria. Ja Kaisalta määräyksen, että enempää ei saa laihtua. On aika kuivassa kunnossa (22,6 kg) kunnossa jätkä nyt.