Hienostihan se Retku onkin agilityssä viimeajat kulkenut. Tänään tuli sitten takapakkia oikein rytinällä. Ajettiin hallille, käytiin metsässä vapaana vartin verkkalenkki. Bot-takki päällä tunti kotoa lähdöstä asti eli verkattu kunnolla ja kaikki jees. Eka kuvio (17 estettä) kerettiin mennä ja sitten heitin Retkulle lelun maalissa palkaksi ja se tuli takas kolmella jalalla kinkkasten. Ei se tassua radalla loukannut, vaan lelun perään sännätessään. Silmät loisti ilosta ja lelua ois pitänyt heittää uusiksi, mutta koira ei varannut oikealle etutassulle juurikaan. Kävelytin sitä palauttavasti toisella puolella vartin verran, takki päälle ja hetken lepo. Kokeilin sitten kävelyä uudelleen ja vointi oli sama. Tassu on tosi kipeä.

Vein koiran autoon ja jäin kattomaan muiden treenit. Nyt illalla kotona tilanne on sama. Kipein kohta on sisimmäisessä varpaassa. Päällepäin jalassa ei näy mitään. Annoin Retkulle 50 mg Rimadyliä ja huomenna soitan sille eläinlääkärin, jos vieläkään ei varaa tassulle kunnolla. Joka tapauksessa oltas torstaina Akuuttiin menossa, kun Källillä on 3 kk munuaiskontrolli, mutta sinne asti ei odotella, jos tassu on huomennakin vielä kipeä. Pitää ottaa kuvat siitä.

Tässä Mikan treenikuvio:

2146456.jpg

Vein valssilla 3-4 välin, sitten vastasella kääntäen 7-8 ja jäin 10-putken taakse. Valssi eteen 9-10 väliin ja edessä kääntäen putkesta 10 ulos hypylle 11. Hyppy 13 ois pitänyt ottaa kans vastasella ja peruuttaen vetää putkeen 14 ja edestä kääntäen putkesta hypylle 15. Liian löysästi vien varsinkin putkesta edestä käänäen hypyille. Tein liikaa tilaa enkä painostanut tarpeeksi. Tätä tarvii treenata.