Retku x Voltti pennut on 10 kuukauden ikäisiä ja Seinäjoen KV näyttelyssä ensimmäisessä virallisessa näyttelyssä olivat sisarukset Musti ja Kiukku. Tuomarina oli Maija Heinilä Norjasta ja arvostelulinja oli tiukka.

Mustille viiden junnu-uroksen luokassa ainut ERInomainen ja luokkavoitto. Paras uros kehässä oli sitten vastassa aikuisia poikia ja kuudesta uroksesta Musti nostettiin sijalle 2. Voittaja oli veteraani ja valio, joten PU2 Mustille SERTi. Ja kun junnu ei CACIBia saa ottaa vastaan, niin se meni sitten PU3:lle.

Lämpimät onnittelut Kaija & Musti! Hieno avaus pienelle pojalle.

Junnunartuissa koiria oli neljä ja Kiukku sai myös ERInomaisen sijoittuen luokassa toiseksi. PN kehässä narttuja oli yhteensä 11 ja Kiukku käteltiin kehästä pois siinä vaiheessa, kun jäljellä oli enää 6 parasta. Hieno tulos myös Kiukulle. Ja kaunis arvostelu. Mukava huomata, että poikkeava väritys (kokovalkoinen naama) ei estä menestystä. Onnittelut Johanna ja Kiukku!

Kasvattaja on kovin ylpeä kakaroista ja varsinkin, kun molemmilla oli erinomainen esiintyminen. Hallissa oli ollut todella ahdasta ja tämmöinen iso KV näyttely ei ole se kaikkein helpoin paikka aloittaa näyttelyura. Jyväskylässä jatkamme sitten näytelmäkehien valloitusta isommalla porukalla.