Ihanasti viikon kestäneet pakkaset laskivat sopivasti viikonlopuksi ja me ajeltiin Mahen, Mökön ja Kaisan kanssa Tornioon kisaamaan parin startin verran. Ulkona oli pakkasta vain -4 astetta ja hallissa mukavan lämmintä. Tuomari oli Anne Viitanen.

Ekana oli hypäri ja se oli varsinkin alkuradasta kimurantti. Päätin rohkeasti leijeröidä keppien takaa siten, että koira menis putkesta keppien takana olleen renkaan ja siitä terävän kulman kääntö avokulmasta kepeille. Lähellä oli hyppy, joten oli ahdasta. Tämän sössin, koira jäi ihan käsiin, eikä lukenut rengasta lainkaa ja korjatessa vein sitten itse sinne keppien alussa olleelle hypylle. Hylky. Tämän jälkeen rata kulki okserin rämpimistä lukuunottamatta hyvin.

Video (alkurata ei näy) https://youtu.be/Bx9gVvAjtwg

Toinen rata oli agirata ja selvästi kulultaan jouhevampi. Puomia ennen oli tiukka pyörityshyppy ja keinun jälkeen hankalassa kulmassa hyppy siten, että piti tulla toisen, ei suoritettavan hypyn ohi. Muuten aika perusrata. Tämä meillä meni hyvin, mutta aliarvoin Mahtin vauhdin alkuradalla ja meinasin juosta koirani päälle muurin jälkeen. Mahti väisti yhteentörmäystä voimalla ja ajautui seuraavasta hypystä ohi -> kielto. Muita virheitä ei radalta meille tullut eli tulos 5vp. ja kiellosta huolimatta päästiin noin -3 s. alle ihanneajan.

Video https://youtu.be/uxHB3ddxj0k

Mukavia onnistumisia ja kiva reissu. On se ilo, kun kaksi tämmöistä aikuista uroskoiraa tulee näin mukavasti juttuun, että sulassa sovusssa nukkuvat yhdessä auton peräkontissa ja lenkit käydään samat puskat nuuskien ja merkkaillen :) Kiitos matkaseurasta taas Kaisa ja Mökö!