Agitreenit hallilla ja ollaan ihan pomppufiiliksissä! Hirmu meni ihan älyttömän hyvin. Ei mitään jumituksia, empimisiä eikä paineistumisia. Vauhtia alkaa olemaan niin paljon, että perävalot vaan vilkkuu, kun akka ei pysy vauhdissa mukana. Ja virheitäkin kärsii tehdä, ei ota niistä nokkiinsa.

Tehtiin verkkana puolikasta vinokeppipujottelua ja parin kerran jälkeen saatoin jo nostaa keppejä suorempaan asentoon. Sellaiset 10 toistoa molemmin puolin ohjattuna. Hihnassa on vielä, mutta katse pysyy hyvin kepeillä, kun lelu on maassa keppien lopussa.

Ratana 22 esteen rata, jossa hyppyjä, muuri, U-putki, mutkaputki A:n alla sekä A ja puomi. Kepitkin radalla oli, mutta ne me ohitettiin (vaikka kovasti Hirmu jo hakee keppien aloitusta). Hypyt 45 ja Hirmu meni tosi hienosti. Lentävä lähtö ja putkeen vallan sujahti alkusuoran jälkeen. Muuria ei vielä osannut hakea, siihen piti viedä tarkasti. Ja päädyn vierekkäisistä hypyistä tuli välistä. Kontaktit hienosti, puominkin meni laukalla päästä päähän.

Palkkana on namit targetilla kontakteilla maassa ja lopussa leikki lelulla (pieni teddykongi). Ja ihan riehakasta menoa. Olipa mukava! Ei otettu korjauskierrosta, kun meni niin hyvin. Palkka, leikit ja sitten ulos metsään lenkille koko lauman kanssa.